Пропускане към основното съдържание

Общи условия


© 7BUL.COM ви приветства с добре дошли и ви поздравява за изборът да използвате предоставените услуги! В този документ можете да се запознаете с общите условия за ползване на © 7BUL.COM, които уточняват взаимоотношенията между собственика на сайта и потребителите. © 7BUL.COM предоставя достъп на потребителите си до полезна информация, различни комуникационни възможности, услуги за търсене достъпни, както от стационарни, така и от мобилни устройства.

Услугите на © 7BUL.COM са безплатни, като с посещението си на сайта вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с нецензурно и порнографско съдържание, толериращи насилието, расовата, етническата и религиозната нетърпимост.

Вие се съгласявате да не използвате услугите на © 7BUL.COM за да публикувате, предавате или предоставяте всякакво съдържание, което е незаконно, заплашително, оскърбително, малтретиращо, престъпно, клеветническо, вулгарно, нарушаващо нечий личен живот.

Вие сте отговорни за получаването на достъп до услугите на © 7BUL.COM! Тези услуги и достъпа до сайта могат да включват такси от трета страна (като доставка на интернет услуги).

© 7BUL.COM не носи отговорност, при никакви обстоятелства за преки или косвени загуби и вреди произтичащи от достъпа и използването на информация от сайта.
Ако ви е предоставена информация, която е невярна, неточна или непълна имате право да прекратите всяко настоящо и бъдещо ползване на © 7BUL.COM или да се свържете с нас чрез формуляра за връзка на "Контакти", тази информация да бъде коригирана или премахната.

Посетителите на сайта имат право да ползват предоставените услуги, по възможно най-добрия начин за тях, при спазване на изложените „Общи условия“.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Взрив на американски десантен кораб има много ранени (ВИДЕО)

Взрив на американски десантен кораб има много ранени.

Мистериозна рисунка в нива във Франция озадачи хората (ВИДЕО)

Мистериозна рисунка в нива във Франция озадачи хората.

Забавно, какво е забавление

ЗАБАВНИ ПУБЛИКАЦИИ >>

Забавлението се дефинира от английския речник на Оксфорд като "лекомислено удоволствие, удоволствие или забавление; бурно веселие или забавление". Въпреки че е свързано с отдих и игра, забавлението може да се срещне и по време на работа, социални функции и в ежедневието. Има психологически и физиологични последици за преживяването при забавлението. Съвременните западни цивилизации дават приоритет на забавлението като външен и сексуален аспект.

Думата забавно Думата забавление се свързва със спорт, сексуална активност, забавни медии, висока веселие и забавление. Въпреки че етимологията му е несигурна, се спекулира, че може да произлиза от fonne (глупак) и fonnen (този, който заблуждава другия). Значение от 18-ти век (все още използвано в Оркни и Шетланд) е любопитно „измама, измама, измама“, което все още е запазено в израза „да се подиграваш“. Хазяйката щеше да отговори, но беше предотвратена от миротворческия сержант, явно на недоволството на Пар…