Пропускане към основното съдържание

Общи условия


© 7BUL.COM ви приветства с добре дошли и ви поздравява за изборът да използвате предоставените услуги! В този документ можете да се запознаете с общите условия за ползване на © 7BUL.COM, които уточняват взаимоотношенията между собственика на сайта и потребителите. © 7BUL.COM предоставя достъп на потребителите си до полезна информация, различни комуникационни възможности, услуги за търсене достъпни, както от стационарни, така и от мобилни устройства.

Услугите на © 7BUL.COM са безплатни, като с посещението си на сайта вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с нецензурно и порнографско съдържание, толериращи насилието, расовата, етническата и религиозната нетърпимост.

Вие се съгласявате да не използвате услугите на © 7BUL.COM за да публикувате, предавате или предоставяте всякакво съдържание, което е незаконно, заплашително, оскърбително, малтретиращо, престъпно, клеветническо, вулгарно, нарушаващо нечий личен живот.

Вие сте отговорни за получаването на достъп до услугите на © 7BUL.COM! Тези услуги и достъпа до сайта могат да включват такси от трета страна (като доставка на интернет услуги).

© 7BUL.COM не носи отговорност, при никакви обстоятелства за преки или косвени загуби и вреди произтичащи от достъпа и използването на информация от сайта.
Ако ви е предоставена информация, която е невярна, неточна или непълна имате право да прекратите всяко настоящо и бъдещо ползване на © 7BUL.COM или да се свържете с нас чрез формуляра за връзка на "Контакти", тази информация да бъде коригирана или премахната.

Посетителите на сайта имат право да ползват предоставените услуги, по възможно най-добрия начин за тях, при спазване на изложените „Общи условия“.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Мощно земетресение удари Япония (ВИДЕО)

Мощно земетресение удари Япония
Трагедия и сълзи: Майка и починалата й дъщеря се срещнаха във виртуална реалност (ВИДЕО)

Трагедия и сълзи: Майка и починалата й дъщеря се срещнаха във виртуална реалностНово земетресение в Турция срути 6-етажна сграда (ВИДЕО)

Ново земетресение в Турция срути 6-етажна сграда