Пропускане към основното съдържание

Анджелина Джоли разказа за пръв път защо е напуснала Брат Пит


Анджелина Джоли даде дълго интервю за списание Vogue, в което говори за осиновяването, бежанците и семейните ценности. По-специално тя беше първата, която публично обяви причината за развода си с Брад Пит. Според актрисата това е било необходимо в името на семейното благополучие.

„Разведох се заради благосъстоянието на семейството си. Това беше правилното решение. И до днес се фокусирам върху благополучието на децата. Много хора се възползваха от моето мълчание и децата чуха много лъжи в медиите, но казвам на синовете и дъщерите си, че те имат своя собствена истина, че трябва да мислят за себе си. Всъщност те са шестима много смели и силни млади хора “, казва Джоли.


Ще припомним, че актьорите се разведоха през есента на 2016 г., което предизвика много шум в медиите. Официално причината така и не бе оповестена, така че всеки започна да изгражда своите предположения. Пристрастяването на Брад Пит към алкохола най-често се споменава в тази връзка.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Товарен влак срути мост в Аризона, запали се и падна в реката (ВИДЕО)

Товарен влак срути мост в Аризона, запали се и падна в реката.

Класация на в. „Дейли мирър“ определи Вин Дизел за най-симпатичен плешивец (ВИДЕО)

Класация на в. „Дейли мирър“ определи Вин Дизел за най-симпатичен плешивец.На второ място с малко изостана Дуейн „Скалата“ Джонсън. Принц Уилям е в дъното на класацията.

Вижте Big Bud най-големият сеслкостопански трактор в света (ВИДЕО)

Вижте Big Bud най-големият сеслкостопански трактор в света.