Пропускане към основното съдържание

Впечатляващо: Превърнаха извехтял "Москвич" в изключителен хот род (СНИМКИ)

Впечатляващо: Превърнаха извехтял "Москвич" изключителен хот род (СНИМКИ)

В този впечатляващ хот род не се разпознава веднага Москвич-400. Автомобилът  изглежда много ефектно.


От Москвич е останал само корпуса и дори той е превърнат в купе. Колата е занижена и "обута" в огромни колела с диаметър 22 инча отпред и цели 26 инча отзад. Оцветяването също е оригинално - многослойни графити.


Капакът на Москвича липсва, защото иначе големият V8 от ЗИЛ не би се побрал. Радиаторът е трябвало да бъде поставен в салона.


Освен това хот родът Москвич е получил въздушно окачване и в най-заниженото си положение буквално удря с дъното си по асфалта. В салона има оригинални педали и волан, изработен от авточасти. /Ауто Блиц


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър