Пропускане към основното съдържание

Съпругата на Джони Деп го обвини в домашно насилие, Уинона Райдър го защитава

Съпругата на Джони Деп го обвини в домашно насилие, Уинона Райдър го защитава
Снимка: DeepLink

Уинона Райдър е решила да „изчисти опетненото име“ на Джони Деп по делото за домашно насилие. Тя сърдечно се застъпи за актьора, с когото са живели заедно от 1989 до 1993 г., съобщава „Дейли Мейл“, цитиран от БГНЕС.

Райдър не може да повярва, че Деп е вдигнал ръка срещу Амбър Хърд. Актрисата твърди, че познава бившия си любим само от добрата му страна. Според Уинона, Джони винаги се е проявявал като изключително като грижовен и любящ партньор.


Райдър отбелязва, че е била свидетел на развитието на връзката на Деп и Амбър и се съмнява, че бившият й приятел е способен на физическо насилие над партньора си.

В момента изслушванията на Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд, която обвини актьора в домашно насилие, наближават последната си фаза.


Скандалът между Джони и Амбър избухна през 2016 г., когато актрисата обвини съпруга си във физическо и психическо насилие. Тогава от съда на актьора беше забранено да се приближава до Хърд. Година по-късно те се разведоха, но съдебните производства все още продължават.

По-рано медиите съобщиха, че Джони Деп предлагал на своя приятел, актьорът Пол Бетани, да удави и след това да изгори Амбър Хърд. Това стана ясно от кореспонденция между тях между 2013 и 2014 г. Защитата на актьора твърди, че това не е достатъчно, за да се докаже вината на Деп.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Водолази спасиха кашалот заплетен в мрежа на рибари (ВИДЕО)

Кашалот, попаднал в гигантска риболовна мрежа, получи така необходимата приятелска ръка от италиански водолази, които заснеха невероятното спасяване с камера отблизо, съобщава TMZ.

Тази сърдечна сцена се е случила край бреговете на Липари, където биолози, работещи в център за възстановяване на костенурки, забелязват кита не далеч от брега. Кашалота не е помръдвал, така че екипът се свързва с бреговата охрана, която изпраща група водолази за проверка.

Със сигурност ситуацията е била трагична, опашката на кита е била заплетена в незаконна рибарска мрежа - и ако гледате видеото, което водолазите са успели да заснемат, можете да забележите, че е опашката на бозайника е увита стегнато и това прави почти невъзможно за морско същество да плува свободно.

Е, водолазите се захващат за работа и двама от тях се гмуркат под вода с херметични камери и инструменти и започват да  режат въжетата, от които китът не можеше да се освободи. Не е ясно колко време е било нужно, но във всички случаи операци…

Въоръжено американско семейство застана пред имота си да го брани от протестиращи (ВИДЕО)

Семейство американци застана пред имението си и насочи оръжия към протестиращите в Сейнт Луис, докато групата се отправи към дома на кмета, за да поиска оставката му. Полицията заяви, че хората от тълпата са крещели отправяйки заплахи към двойката.

Марк Макклоски, 63-годишен, каза пред местна телевизионна станция, че той и съпругата му Патриша, двамата адвокати, са се изправели пред „гневна тълпа“ на частната си улица и са се страхували за живота си.

Не са повдигнати обвинения срещу тях. Полицията заяви, че все още разследват, но са го определили като случай на престъпление и нападение чрез сплашване срещу двойката от страна на протестиращите сред расово многообразната тълпа.

Протестиращите се ядосаха на кмета Лида Крюсън, че четеше на глас имената и адресите на няколко жители, които написаха писма с призив за защита на полицията. Групата от поне 500 души скандира: „Оставка, Лида! Вземете ченгетата със себе си! ”.

Видео в социалните медии показа Марк Макклоски и 61-годишната му съпру…