Пропускане към основното съдържание

Мадона по време на карантина: Гола в банята размишлява как всички сме равни (ВИДЕО)

Мадона по време на карантина: Гола в банята размишлява как всички сме равни (ВИДЕО)

Гола в банята си Мадона говори за коронавируса и „колко е прекрасно“ с епидемията. Певицата сама публикува странното видео в социалните мрежи.

Гола във ваната си, където плават розови листенца, изпълнителката на „Like a virgin“ заявява на фона на агонизираща музика: „Това което характерно за Covid-19 е, че не му пука дали сте богат, известен, смешен, интелигентен, къде живеете, на колко години сте, или разказвате страхотни истории ... След като прави пауза, тя продължава: „Той е страхотен изравнител. И това, което е ужасно с Covid-19, е че в същото време е прекрасно“, пише Дарик.


С монотонен тон, гледайки коленете си, стърчащи от водата във ваната, Мадона добавя загадъчно: „Страшното е, че ни прави всички равни. И прекрасното е, че ни прави всички равни. Както казвах за човечеството и хората, всички сме в една и съща лодка. И ако лодката потъне, всички потъваме заедно”.


Депресиращо съобщение, агонизираща постановка и тревожна музика, която смути последователите ѝ, които не се притесниха да се информират: „Как си?“, „О, Мадона…“, „Госпожо, странно е“, „Мадона, обичам те, но това...“, „Много драматично“, чете се в коментарите под видеото.


По време на ограничителните мерки всеки се пази възможно най-добре. Мадона, се възползва от този момент, за да пуска различни видеоклипове. Тя вече се показа да пее с четката си за коса, обяснявайки, че е време да „ядем пържена риба“, тъй като няма повече макарони.

КОРОНАВИРУС НОВИНИ >>
Борбата с коронавируса е отговорност на всички, обединени ще го победим!

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Товарен влак срути мост в Аризона, запали се и падна в реката (ВИДЕО)

Товарен влак срути мост в Аризона, запали се и падна в реката.

Класация на в. „Дейли мирър“ определи Вин Дизел за най-симпатичен плешивец (ВИДЕО)

Класация на в. „Дейли мирър“ определи Вин Дизел за най-симпатичен плешивец.На второ място с малко изостана Дуейн „Скалата“ Джонсън. Принц Уилям е в дъното на класацията.

Вижте Big Bud най-големият сеслкостопански трактор в света (ВИДЕО)

Вижте Big Bud най-големият сеслкостопански трактор в света.