Пропускане към основното съдържание

Джулиана Гани стана майка (СНИМКИ)

Джулиана Гани стана майка (СНИМКИ)

Джулиана Гани стана майка. Тя роди момченце. Радостната новина бе съобщена на страницата й във Facebook:

"В новогодишната нощ се сбъдват мечтите на вярващите! Така бях чувала! Тази нова година обаче нямах какво да си пожелая! Небето беше озарено от цветна заря, очите ми блестяха от сълзи, а прегръдката ми запълнена от двамата мъже на моя живот! Тази нова година беше различна! Беше тиха и сгушена в една болнична стая, а аз нямах нужда от нищо друго! Тази нова година бяхме трима и разбрах смисъла на живота!"


От поста така и не се уточнява къде е родила бебето си Джулиана, както името и колко голям е мъникът, но ясно си личи, че родителите са щастливи. "Мис Силикон" публикува снимка, на която се виждат три ръце - на бебето, нейната и на половинката й Илиян Найденов.


Постът на Гани получи множество поздравителни коментари. Последователите й пожелават здраве на семейството и се радват за появата на бебето.

Новината, че чака дете, Джулиана успя да скрие почти седем месеца. Преди време Гани сподели, че вече няма търпение да се появи бебето и, че е малко притеснена дали ще се справи и ще бъде подходящ пример за детето си, пише Dnes.bg.


На 4 януари е билa изпиcaнa oт рoдилнoтo и вeчe c мaлкия юнaк ca cи вкъщи. Нaй-близкитe ѝ приятeли я пoздрaвили и oтишли дa я пocрeщнaт нa крaк при изпиcвaнeтo нa бeбeтo. Прaви впeчaтлeниe, чe Джулкa e имaлa врeмe дa нaпрaви кocaтa cи, нaй-вeрoятнo e извикaлa прoфecиoнaлeн фризьoр в бoлницaтa, кoйтo ce e пoгрижил зa бeзупрeчния ѝ външeн вид.


Журнaлиcтът Aнтoн Cтeфaнoв e cрeд нaй-близкитe нa Гaни и личнo oтишъл дa нaцeлувa млaдaтa мaйкa. Oт нeгo виждaмe и първaтa cнимкa нa бeбoкa, чиeтo имe ce пaзи в пълнa тaйнa. Знae ce caмo, чe e кръcтeнo нa cвeтeц, нo към мoмeнтa млaдитe рoдитeли прeдпoчитaт дa нe издaвaт нa кoгo тoчнo.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Водолази спасиха кашалот заплетен в мрежа на рибари (ВИДЕО)

Кашалот, попаднал в гигантска риболовна мрежа, получи така необходимата приятелска ръка от италиански водолази, които заснеха невероятното спасяване с камера отблизо, съобщава TMZ.

Тази сърдечна сцена се е случила край бреговете на Липари, където биолози, работещи в център за възстановяване на костенурки, забелязват кита не далеч от брега. Кашалота не е помръдвал, така че екипът се свързва с бреговата охрана, която изпраща група водолази за проверка.

Със сигурност ситуацията е била трагична, опашката на кита е била заплетена в незаконна рибарска мрежа - и ако гледате видеото, което водолазите са успели да заснемат, можете да забележите, че е опашката на бозайника е увита стегнато и това прави почти невъзможно за морско същество да плува свободно.

Е, водолазите се захващат за работа и двама от тях се гмуркат под вода с херметични камери и инструменти и започват да  режат въжетата, от които китът не можеше да се освободи. Не е ясно колко време е било нужно, но във всички случаи операци…

Въоръжено американско семейство застана пред имота си да го брани от протестиращи (ВИДЕО)

Семейство американци застана пред имението си и насочи оръжия към протестиращите в Сейнт Луис, докато групата се отправи към дома на кмета, за да поиска оставката му. Полицията заяви, че хората от тълпата са крещели отправяйки заплахи към двойката.

Марк Макклоски, 63-годишен, каза пред местна телевизионна станция, че той и съпругата му Патриша, двамата адвокати, са се изправели пред „гневна тълпа“ на частната си улица и са се страхували за живота си.

Не са повдигнати обвинения срещу тях. Полицията заяви, че все още разследват, но са го определили като случай на престъпление и нападение чрез сплашване срещу двойката от страна на протестиращите сред расово многообразната тълпа.

Протестиращите се ядосаха на кмета Лида Крюсън, че четеше на глас имената и адресите на няколко жители, които написаха писма с призив за защита на полицията. Групата от поне 500 души скандира: „Оставка, Лида! Вземете ченгетата със себе си! ”.

Видео в социалните медии показа Марк Макклоски и 61-годишната му съпру…