Пропускане към основното съдържание

Скандални разкрития за женитбата на Ар Кели с 15-г колежка

Скандални разкрития за женитбата на Ар Кели с 15-г колежка

Американският R&B изпълнител Ар Кели се е оженил за непълнолетната певица Алия, подкупвайки държавен служите в щата Илинойс, съобщават The Independent и Блиц.

С подкуп музикантът получил от чиновника подправени документи, в които певицата била представена като пълнолетна. Престъплението е извършено през 1994 година.  По това време изпълнителката е била на 15 години.


През януари 2019 г. в медиите бе публикуван документ, потвърждаващ официалната регистрация на брака между Ар Кели и Алия. Малко по-късно обаче бе обявен за незаконен.

Самата изпълнителка отричаше да е имала интимна връзка с колегата си. През 2001 г. тя загина в самолетна катастрофа.


Припомняме, че на 12 юли Ар Кели бе арестуван в Чикаго. Повдигнати са му над 10 обвинения, сред които изготвяне на детска порнография, развращаване на непълнолетни, сексуален тормоз и възпрепятстване на разследването.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.


Алкохолът направил маймуната човек

Развиването на толерантност към алкохола се е оказало ключов фактор при оцеляването на предците на човека преди милиони години, твърдят британски учени в нова книга, цитирана от в.”Дейли мейл”‘

Намирането на храна винаги е било трудна задача, пишат в своя труд проф. Робин Дънбар от Оксфордския университет и д-р Ким Хокингс от университета в Екзитър. Но маймуните първоначално не могли да преработват малките количества спирт, съдържащи се във ферментиралите паднали от дърветата плодове. Но само един клон от тях се сдобил с тази способност и по-късно еволюирал в съвременния човек. Етанолът в тези храни им давал допълнителни калории и им помогнал при оцеляването.

Тази теза застъпват Дънбар и Хокингс в труда си “Човечеството и алкохолът: една дълга и социална връзка”.

Следи от тази обвързаност виждаме и при съвременните човекоподобни маймуни, които също обичат да похапват ферментирали плодове и да пият палмово вино, когато им бъде предложено от хората.

Авторките на книгата припомнят, че ал…

Бутнаха дете пред влак (ВИДЕО)

8-годишно дете почина, след като 40-годишен мъж го бутна пред влак на най-натоварената гара във Франкфурт, предаде „Дойче веле” цитирани от НОВА. Нападател се е опитал да бутне и майката на детето, както и други пътници.


Мъжът е арестуван, въпреки че се е опитал да избяга. Мястото е оградено с полицейски ленти, а пътници не се допускат в близост.

По информация от полицията има връзка между нападнатите майка и дете и агресора.