Пропускане към основното съдържание

Скандални разкрития за женитбата на Ар Кели с 15-г колежка

Скандални разкрития за женитбата на Ар Кели с 15-г колежка

Американският R&B изпълнител Ар Кели се е оженил за непълнолетната певица Алия, подкупвайки държавен служите в щата Илинойс, съобщават The Independent и Блиц.

С подкуп музикантът получил от чиновника подправени документи, в които певицата била представена като пълнолетна. Престъплението е извършено през 1994 година.  По това време изпълнителката е била на 15 години.


През януари 2019 г. в медиите бе публикуван документ, потвърждаващ официалната регистрация на брака между Ар Кели и Алия. Малко по-късно обаче бе обявен за незаконен.

Самата изпълнителка отричаше да е имала интимна връзка с колегата си. През 2001 г. тя загина в самолетна катастрофа.


Припомняме, че на 12 юли Ар Кели бе арестуван в Чикаго. Повдигнати са му над 10 обвинения, сред които изготвяне на детска порнография, развращаване на непълнолетни, сексуален тормоз и възпрепятстване на разследването.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Тежка катастрофа в Полша, един човек е загинал и най-малко 20 са ранени (ВИДЕО)

Варшава, Полша (AP) - Градски автобус е пробил бариера на магистрален надлез и паднал върху бетонен насип, при което е загинал поне един човек и са ранени около 20 други, съобщиха властите.

Петима от ранените са хоспитализирани в тежко състояние, каза здравният министър Лукаш Шумовски.


Кметът на Варшава Рафал Тшасковски, кандидат на президентските избори през уикенда, спря кампанията си извън столицата и отиде на мястото на катастрофата.


Автобусът се е разцепил наполовина, като предната част опираше отстрани на насипа, след като преминава през преградата и се забива на няколко метра по-долу. Втората част на автобуса остава да виси отгоре на парапетите, като в средната част се виждаше зееща дупка.


Тшасковски заяви, че разследващите смятат, че шофьорът на автобуса може да е загубил контрол, след като внезапно му е прилошало, но предупреди, че разследването продължава. Той каза, че шофьорът е млад, а автобусът е на година.


Шофьорът е хоспитализиран, но не е в тежко състояние, съобщиха от…

Десетгодишно момче постави световен рекорд за бързо решаване на задачи (ВИДЕО)

10-годишен ученик в началното училище в Англия постави рекорд на Гинес за решаване на задачи за умножение и деление за една минута.

Надуб Гил, 10-годишен, ученик в основното училище Longmoor в Лонг Итън, Англия, прекарва част от времето си заради карантината на COVID-19, практикувайки математика в приложението Times Table Rock Stars където завърши с помощта на образователната платформа, за да постави рекорда на Гинес.

Джил отговори на 196 въпроса за умножение и деление за една минута, средно на повече от три отговора в секунда, побеждавайки около 700 други ученици, които опитаха новия запис, създаден от Гинес в партньорство с приложението.

Момчето получи официален сертификат за най-високия резултат, постигнат на Times Tables Rock Stars за една минута.