Пропускане към основното съдържание

Певецът Род Стюарт разкритикува принц Хари и съпругата му

Певецът Род Стюарт разкритикува принц Хари и съпругата му

Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс и принц Хари „разочароваха“ рок певеца сър Род Стюарт заради решението си да не прекарат Коледа с кралицата съобщава Експрес.

Певеца твърди, че е разстроен от херцога и херцогинята, че не празнуват коледните празници с Нейно величество, която е вече 93-годишна, защото може да не й е останали много. Кралската двойка вместо това реши да прекара празниците в САЩ с Дория Рагланд, майката на Меган. 73-годишният сър Род разкритикува двойката заради плановете им за калифорнийска Коледа, вместо да отиде в имението на кралицата Сандрингам, Норфолк.


В интервю за списание той каза: Кралицата е на 93. Летях по света, за да бъда с майка си и баща си по Коледа, защото знаех, че не са им е останало много.

"Бях разочарован, Хари и Меган за решениенто им да не прекарат Коледа с кралицата."

Певецът-ветеран е баща на осем деца, а родителите му са починали през 90-те.

Той добави: „Ако бях Хари, бих си помислил, че в бъдеще ще има много време, за да празнува Коледа самостоятелно или с майката на Меган.“

В момента Хари и Меган имат шестседмична почивка от кралските задължения.

Това ще бъде първата им Коледа със синът им Арчи, който се роди през май.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Водолази спасиха кашалот заплетен в мрежа на рибари (ВИДЕО)

Кашалот, попаднал в гигантска риболовна мрежа, получи така необходимата приятелска ръка от италиански водолази, които заснеха невероятното спасяване с камера отблизо, съобщава TMZ.

Тази сърдечна сцена се е случила край бреговете на Липари, където биолози, работещи в център за възстановяване на костенурки, забелязват кита не далеч от брега. Кашалота не е помръдвал, така че екипът се свързва с бреговата охрана, която изпраща група водолази за проверка.

Със сигурност ситуацията е била трагична, опашката на кита е била заплетена в незаконна рибарска мрежа - и ако гледате видеото, което водолазите са успели да заснемат, можете да забележите, че е опашката на бозайника е увита стегнато и това прави почти невъзможно за морско същество да плува свободно.

Е, водолазите се захващат за работа и двама от тях се гмуркат под вода с херметични камери и инструменти и започват да  режат въжетата, от които китът не можеше да се освободи. Не е ясно колко време е било нужно, но във всички случаи операци…

Въоръжено американско семейство застана пред имота си да го брани от протестиращи (ВИДЕО)

Семейство американци застана пред имението си и насочи оръжия към протестиращите в Сейнт Луис, докато групата се отправи към дома на кмета, за да поиска оставката му. Полицията заяви, че хората от тълпата са крещели отправяйки заплахи към двойката.

Марк Макклоски, 63-годишен, каза пред местна телевизионна станция, че той и съпругата му Патриша, двамата адвокати, са се изправели пред „гневна тълпа“ на частната си улица и са се страхували за живота си.

Не са повдигнати обвинения срещу тях. Полицията заяви, че все още разследват, но са го определили като случай на престъпление и нападение чрез сплашване срещу двойката от страна на протестиращите сред расово многообразната тълпа.

Протестиращите се ядосаха на кмета Лида Крюсън, че четеше на глас имената и адресите на няколко жители, които написаха писма с призив за защита на полицията. Групата от поне 500 души скандира: „Оставка, Лида! Вземете ченгетата със себе си! ”.

Видео в социалните медии показа Марк Макклоски и 61-годишната му съпру…