Пропускане към основното съдържание

Жена живее като вампир, подушва кръв отдалече (СНИМКИ)

Жена живее като вампир, подушва кръв отдалече (СНИМКИ)

Финландката Джулия Кумпулайнен живее като вампир - зъболекар ѝ сложил стърчащи кучешки зъби и тя може да подушва кръв отдалече, пише в. "Метро" цитиран от Новини.бг.

Джулия била обсебена от естетиката на кръволоците още през 2010 година. 24-годишната жена от гр. Котка намерила зъболекар, който да ѝ имплантира за постоянно по вампирски заострени кучешки зъби. Процедурата ѝ струвала 500 евро.


Въпреки че новата ѝ захапка се оказала болезнена и затруднявала храненето ѝ, Джулия страшно харесвала вампирския си външен вид. Госпожата, която е майка на момиче, обичала и да смуче кръв. Тя желаела да се превърне в истински вампир и положила големи усилия в тази насока.


Започнала да развива черти на характера като от хорър филмите. Четиригодишната дъщеричка на Джулия, Ели, харесвала вампирските зъби на майка си. Хората често побягвали при среща с г-жа Кумпулайнен, мислейки я за истински вампир, нещо, което я изпълвало с гордост, пише изданието.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Тежка катастрофа в Полша, един човек е загинал и най-малко 20 са ранени (ВИДЕО)

Варшава, Полша (AP) - Градски автобус е пробил бариера на магистрален надлез и паднал върху бетонен насип, при което е загинал поне един човек и са ранени около 20 други, съобщиха властите.

Петима от ранените са хоспитализирани в тежко състояние, каза здравният министър Лукаш Шумовски.


Кметът на Варшава Рафал Тшасковски, кандидат на президентските избори през уикенда, спря кампанията си извън столицата и отиде на мястото на катастрофата.


Автобусът се е разцепил наполовина, като предната част опираше отстрани на насипа, след като преминава през преградата и се забива на няколко метра по-долу. Втората част на автобуса остава да виси отгоре на парапетите, като в средната част се виждаше зееща дупка.


Тшасковски заяви, че разследващите смятат, че шофьорът на автобуса може да е загубил контрол, след като внезапно му е прилошало, но предупреди, че разследването продължава. Той каза, че шофьорът е млад, а автобусът е на година.


Шофьорът е хоспитализиран, но не е в тежко състояние, съобщиха от…

Десетгодишно момче постави световен рекорд за бързо решаване на задачи (ВИДЕО)

10-годишен ученик в началното училище в Англия постави рекорд на Гинес за решаване на задачи за умножение и деление за една минута.

Надуб Гил, 10-годишен, ученик в основното училище Longmoor в Лонг Итън, Англия, прекарва част от времето си заради карантината на COVID-19, практикувайки математика в приложението Times Table Rock Stars където завърши с помощта на образователната платформа, за да постави рекорда на Гинес.

Джил отговори на 196 въпроса за умножение и деление за една минута, средно на повече от три отговора в секунда, побеждавайки около 700 други ученици, които опитаха новия запис, създаден от Гинес в партньорство с приложението.

Момчето получи официален сертификат за най-високия резултат, постигнат на Times Tables Rock Stars за една минута.