Пропускане към основното съдържание

Жена живее като вампир, подушва кръв отдалече (СНИМКИ)

Жена живее като вампир, подушва кръв отдалече (СНИМКИ)

Финландката Джулия Кумпулайнен живее като вампир - зъболекар ѝ сложил стърчащи кучешки зъби и тя може да подушва кръв отдалече, пише в. "Метро" цитиран от Новини.бг.

Джулия била обсебена от естетиката на кръволоците още през 2010 година. 24-годишната жена от гр. Котка намерила зъболекар, който да ѝ имплантира за постоянно по вампирски заострени кучешки зъби. Процедурата ѝ струвала 500 евро.


Въпреки че новата ѝ захапка се оказала болезнена и затруднявала храненето ѝ, Джулия страшно харесвала вампирския си външен вид. Госпожата, която е майка на момиче, обичала и да смуче кръв. Тя желаела да се превърне в истински вампир и положила големи усилия в тази насока.


Започнала да развива черти на характера като от хорър филмите. Четиригодишната дъщеричка на Джулия, Ели, харесвала вампирските зъби на майка си. Хората често побягвали при среща с г-жа Кумпулайнен, мислейки я за истински вампир, нещо, което я изпълвало с гордост, пише изданието.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Проф. Анри Кулев представя книга и изложба в Поморие

В Градска художествена галерия „Дечко Стоев” в Поморие ще бъде представена изложба с рисунки на проф. Анри Кулев и книгата му „Ориент SexPress” от 18.00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на община Поморие.

Проф. Анри Кулев е български режисьор, художник и продуцент на игрални и анимационни филми. Преподавател по анимационна режисура в Нов български университет, член на жури на много международни фестивали, както и директор на Световния анимационен фестивал във Варна. Има самостоятелни изложби в Москва, Берлин, Хирошима, Краков и други. Режисира повече от 70 анимационни, документални и игрални филми.

Издаването на “Ориент SEXpress” съвпада със 70-годишнината на Анри Кулев. Сборникът събира около 300 рисунки на автора с еротична тематика и е издаден от Университетското издателство на Нов български университет. Според Кулев еротиката често прелива в натурализъм. Ето защо той обяснява, че за такъв тип художествена работа е нужен интелект и много добри графични умения, а това, което прави…

Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.


Китайците спират да консумират кучета и котки (ВИДЕО, СНИМКИ)

Китайците спират да консумират кучета и котки