Пропускане към основното съдържание

Порше излетя от пътя и се заби във 2-ия етаж на сграда (ВИДЕО)

Порше излетя от пътя и се заби във 2-ия етаж на сграда (ВИДЕО)

Двама младежи загинаха, след като лекият автомобил "Порше", с който пътуваха, излетя от пътя и се заби във втория етаж на сграда в американския град Томс Ривър в щата Ню Джърси, съобщиха американските медии.

Сигналът за катастрофата е подаден около 6.30 часа местно време в неделя. Колата се движела с висока скорост по "Хупър Авеню", когато 22-годишният шофьор Брейдън ДеМартин изгубил контрол. Поршето се ударило в мантинелата, след което буквално "излетяло" от пътя и се забило във втория етаж на близката сграда.


Брейндън и 23-годишният му спътник Даниел Фоли са загинали на място. В сградата, в която се помещават офисите на агенция за недвижими имоти, софтуерна компания и семеен консултант, не е имало хора.


Разследването по случая продължава, а в сградата не се допускат хора поради риск от срутване.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Водолази спасиха кашалот заплетен в мрежа на рибари (ВИДЕО)

Кашалот, попаднал в гигантска риболовна мрежа, получи така необходимата приятелска ръка от италиански водолази, които заснеха невероятното спасяване с камера отблизо, съобщава TMZ.

Тази сърдечна сцена се е случила край бреговете на Липари, където биолози, работещи в център за възстановяване на костенурки, забелязват кита не далеч от брега. Кашалота не е помръдвал, така че екипът се свързва с бреговата охрана, която изпраща група водолази за проверка.

Със сигурност ситуацията е била трагична, опашката на кита е била заплетена в незаконна рибарска мрежа - и ако гледате видеото, което водолазите са успели да заснемат, можете да забележите, че е опашката на бозайника е увита стегнато и това прави почти невъзможно за морско същество да плува свободно.

Е, водолазите се захващат за работа и двама от тях се гмуркат под вода с херметични камери и инструменти и започват да  режат въжетата, от които китът не можеше да се освободи. Не е ясно колко време е било нужно, но във всички случаи операци…

Въоръжено американско семейство застана пред имота си да го брани от протестиращи (ВИДЕО)

Семейство американци застана пред имението си и насочи оръжия към протестиращите в Сейнт Луис, докато групата се отправи към дома на кмета, за да поиска оставката му. Полицията заяви, че хората от тълпата са крещели отправяйки заплахи към двойката.

Марк Макклоски, 63-годишен, каза пред местна телевизионна станция, че той и съпругата му Патриша, двамата адвокати, са се изправели пред „гневна тълпа“ на частната си улица и са се страхували за живота си.

Не са повдигнати обвинения срещу тях. Полицията заяви, че все още разследват, но са го определили като случай на престъпление и нападение чрез сплашване срещу двойката от страна на протестиращите сред расово многообразната тълпа.

Протестиращите се ядосаха на кмета Лида Крюсън, че четеше на глас имената и адресите на няколко жители, които написаха писма с призив за защита на полицията. Групата от поне 500 души скандира: „Оставка, Лида! Вземете ченгетата със себе си! ”.

Видео в социалните медии показа Марк Макклоски и 61-годишната му съпру…