Пропускане към основното съдържание

Порше излетя от пътя и се заби във 2-ия етаж на сграда (ВИДЕО)

Порше излетя от пътя и се заби във 2-ия етаж на сграда (ВИДЕО)

Двама младежи загинаха, след като лекият автомобил "Порше", с който пътуваха, излетя от пътя и се заби във втория етаж на сграда в американския град Томс Ривър в щата Ню Джърси, съобщиха американските медии.

Сигналът за катастрофата е подаден около 6.30 часа местно време в неделя. Колата се движела с висока скорост по "Хупър Авеню", когато 22-годишният шофьор Брейдън ДеМартин изгубил контрол. Поршето се ударило в мантинелата, след което буквално "излетяло" от пътя и се забило във втория етаж на близката сграда.


Брейндън и 23-годишният му спътник Даниел Фоли са загинали на място. В сградата, в която се помещават офисите на агенция за недвижими имоти, софтуерна компания и семеен консултант, не е имало хора.


Разследването по случая продължава, а в сградата не се допускат хора поради риск от срутване.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето (СНИМКИ)

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето.

Електромобили BMW за полицията в Царево (СНИМКИ)

Община Царево предостави два електромобила за нуждите на местната полиция. Те са марка "BMW i3" и ще бъдат ползвани на територията на морската община. Така напрактика се реализира плотния проект на Общината, който е част от стратегия за развитие на екопрактики на територията на Царево.

Ключовете за автомобилите бяха предадени на специална церемония от кмета на Община Царево - инж. Георги Лапчев на шефа на Районно управление в Царево - главен инспектор Красимир Киров в присъствието на старши комисар Калоян Калоянов - директор на Областна дирекция на МВР - Бургас.

Пред РУ в Царево ще бъде монтирана електромобилна станция, където ще бъдат зареждани автомобилите. Те не отделят вредни емисии и са изключително удобни за малките населени места.


Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.