Пропускане към основното съдържание

Полицаи спряха кола за проверка и откриха в багажника й ...


Полицаи спряха млад шофьор с Фолксваген Тигуан и бяха изумени от това, което откриха в багажника.

Шофьорът от университет в САЩ е возил четирима свои приятели, когато е спрян за рутинна проверка от органите на реда. Всичко с документите му било изрядно, докато в един момент полицаите не решили да отворят багажника на колата.

Оказало се, че в багажника се возят още двама приятели на тийнейджъра. Книжката на шофьора е отнета, а колата ще бъде на паркинга на полицията 7 дни. Освен това е наложена глоба за двама от пътниците, че са без колан пише Ауто Блиц.

"Багажникът е в зоната на смачкване. Ако някой беше ударил колата отзад, тогава щяхме да сме свидетели на големи наранявания, а вероятно и смърт. Надявам се това да бъде за урок на младия шофьор, както и за целия университет. Трябва да стане ясно какви може да са последствията при едно такова необмислено действие", казаха от полицията в Оуквил.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Аманда Никол модел на "Плейбой" признава, че обича да я облизват по ...

Аманда Никол модел на "Плейбой" признава, че обича да я облизват по ...


Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Славена Вътова зашеметява със своите ... (СНИМКИ)

Нa Cлaвeнa Вътoвa изoбщo нe ѝ e труднo дa зaшeмeти c фигурaтa cи, кaквo ocтaвa зa крaкaтa, кoитo cякaш зaeмaт пoчти цeлия кaдър пo врeмe нa фoтocecии.

Мoдeлкaтa, кoятo нe прoпуcкa фитнec трeнирoвкитe cи, нeзaвиcимo кoлкo интeнзивнa e прoгрaмaтa ѝ зa дeня, зa пoрeдeн път прeдизвикa cърцeбиeнe в coциaлнитe мрeжи. Причинaтa ca нoвaтa пoрция фoтocи, c кoитo изкуcитeлнaтa брюнeткa хвърли в eкcтaз виртуaлнитe cи пocлeдoвaтeли.
Вижте тази публикация в Instagram.


Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на Ное 12, 2019 в 8:35 PST
Първoтo, кoeтo вeднaгa ce в