Пропускане към основното съдържание

Пациент нападна лекари и медицински персонал в болница в София (СНИМКИ)

Снимки: БТВ

Задържан е мъжът, реагирал агресивно в столична болница "Света Анна", съобщиха от МВР. Той е 50 годишен и е пациент на болничното заведение.

Сигналът за агресивното му поведение е бил получен рано тази сутрин около 4 часа. При пристигане на полицейските екипи на място, ситуацията вече била овладяна, а мъжът е бил напуснал сградата на лечебното заведение.

Мъжът е бил приет вчера за планова операция в медицинското заведение. След спречкването двама медици са с травми, има и материални щети. По думи на свидетели, той е удрял, блъскал, душил и обиждал лекари и сестри. Пациентът е размахвал белезници и е заплашил медиците с арест, след което си е тръгнал. Чупи и врата на клиниката.


От болницата съобщават, че мъжът предварително е сложил на камерите гумени ръкавици, с цел да предотврати видеозаснемането.

Несъгласен с разпространената от лечебното заведение информация, мъжът се върна в болницата по обяд. Той призна, че е покрил охранителните камери с гумена ръкавица, но отрече да е нападал медиците.

Мъжът е на 50 години. Пред камерата на bTV той разказа, че не са му разрешавали да пуши вътре в отделението. При опит да бъде задържан, става спречкване с органите на реда.


Със сила, соченият за нападател е арестуван и откаран в столично Седмо РУ на полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Здравният министър Кирил Ананиев сезира главния прокурор.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Аманда Никол модел на "Плейбой" признава, че обича да я облизват по ...

Аманда Никол модел на "Плейбой" признава, че обича да я облизват по ...


Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Славена Вътова зашеметява със своите ... (СНИМКИ)

Нa Cлaвeнa Вътoвa изoбщo нe ѝ e труднo дa зaшeмeти c фигурaтa cи, кaквo ocтaвa зa крaкaтa, кoитo cякaш зaeмaт пoчти цeлия кaдър пo врeмe нa фoтocecии.

Мoдeлкaтa, кoятo нe прoпуcкa фитнec трeнирoвкитe cи, нeзaвиcимo кoлкo интeнзивнa e прoгрaмaтa ѝ зa дeня, зa пoрeдeн път прeдизвикa cърцeбиeнe в coциaлнитe мрeжи. Причинaтa ca нoвaтa пoрция фoтocи, c кoитo изкуcитeлнaтa брюнeткa хвърли в eкcтaз виртуaлнитe cи пocлeдoвaтeли.
Вижте тази публикация в Instagram.


Публикация, споделена от Slavena Vatova (@slavena_vatova) на Ное 12, 2019 в 8:35 PST
Първoтo, кoeтo вeднaгa ce в