Пропускане към основното съдържание

Нина Добрев се раздели с приятеля си Грант Мелън

Нина Добрев се раздели с приятеля си Грант Мелън

Българското момиче в Холивуд с канадски паспорт Нина Добрев отново е само. Според E!News тя и Грант Мелън са се разделили след продължила по-малко от година връзка.


Според източници от обкръжението на 30-годишната Добрев и 33-годишния Мелън връзката им, за която се заговори през януари, „се е изчерпала”. Двамата не са виждани заедно от повече от месец.


„Нина не го е водила на събития от повече от месец и не го е споменавала. Тя е заета с различни проекти, ходи по партита и се среща с приятели, но без Грант”, разкрива неназован източник.


Приятелите на 30-годишната Нина Добрев не са сигурни какво точно се е случило помежду им, тъй като актрисата не е споменавала за раздялата им, казва друг източник, цитиран от E! News.


Връзката между Нина и Грант не беше от най-публичните и шумни. Не се знаеше кога двамата са започнали да излизат, но през май бяха забелязани за първи път заедно по време на фестивала в Кан. Преди това актрисата е излизала с актьорите Глен Пауъл и Иън Самърхолдър, с когото си партнираше в сериала „Дневниците на вампира”, припомня БТА.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Марая Кери събаря бутилка от шампнско с гласът си (ВИДЕО)

Марая Кери събаря бутилка от шампнско с гласът си.

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър

Калоян Велков е българинът убит при терористичната атака в Германия (ВИДЕО, СНИМКИ)

Калоян Велков е българина убит при терористичната атака в Германия