Пропускане към основното съдържание

Крадла обу осем чифта дънки един върху друг в опит да ги открадне (ВИДЕО)


Хванаха крадла в магазин за дрехи, обула осем чифта дънки един върху друг отделно от собствените си, в опит да излезе с тях незабелязано. Охраната на магазина обаче се усетила и накарала младата жена да се съблече. Видео със свалянето на откраднатите дънки стана хит в мрежата и събра повече от 2,5 милиона гледания, пише Daily Mail.


Жената е от Венецуела, но точното място на кражбата не е известно. На записа се вижда, че крадлата стои в обществена тоалетна и сваля един по един откраднатите чифтове дънки. Зад камерата се чува глас, който брои катовете дрехи.

Видеоклипът е споделен повече от 99 000 пъти. Някои хора критикуват младата жена и смятат, че трябва да отиде в затвора задълго, други потребители в социалната мрежа обаче предполагат, че момичето е бедно и няма пари за дрехи. Само по себе си видеото със събличането е доста унизително, смятат някои потребители.

Не е ясно дали младата жена е задържана от полицията.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Американка показа своя дакел с тяло на далматинец (СНИМКИ)

24-годишната Виктория Хофман от американския щат Маями се сдоби с необичайно кученце на име Му. От раждането, поради проблеми с пигментацията, кучето е наполовина покрито с черни петна. Мнозина го приемат за далматинец, въпреки че това е най-често срещаният дакел.

"Изглежда, че главата му не пасва на тялото му. Много хора на улицата смятат, че той просто ходи в такъв костюм и са изненадани да открият, че това е неговият истински цвят", казва Виктория Хофман. Според нея домашният любимец е много дружелюбен, мил и има добър характер.


Момичето веднага разбира, че Му може да стане Instagram звезда. Тя създава страница за него - и не греши. Сега 12 хиляди потребители са абонирани за акаунта.

"Те често идват при нас на улицата, за да направят снимки на Му. Вярно е! Кученцето ни е малка звезда!".