Пропускане към основното съдържание

Хали Бери е получила травма по време на снимките на филма за ММА Bruised


Актрисата Хали Бери е получила травма на снимачната площадка, по време на снимките на филма за ММА Bruised, съобщават Яхуу и БГНЕС. Графикът на снимките е бил променен, за да може 53-годишната актриса да се погрижи за контузията.


Изпълнителният продуцент Брайън Пит потвърди за случая, като каза, че Хали Бери е пострадала по време на снимането на двубой. „Уморена е и има нужда от почивка", каза още Пит. Според него травмата на актрисата не е сериозна.


За Хали Бери не е новост да участва във филми, които изискват значителни физически усилия. Тя тренира пет месеца, за да се снима в третата част на култовата поредица „Джон Уик" с Киану Рийвс, която излезе по-кината по-рано тази година.

Във филма Bruised Хали Бери играе изгряваща звезда в свободните двубои, която е била принудена да се откаже поради лична драма и години по-късно се опитва да възроди кариерата си на професионален боец.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър