Пропускане към основното съдържание

Взривиха гаража и колата на топадвокат от Монтана (СНИМКИ)

Взривиха гаража и колата на топадвокат от Монтана (СНИМКИ)

Тази нощ е взривен автомобилът на известен адвокат в Монтана. Сигналът за взрив на улица "Васил Левски" е постъпил на тел. 112 в 3:40 часа, съобщиха за Радио Видин от Областната дирекция на МВР. 

Пристигналите на място служители на полицията са установили, че напълно е изгорял джипът на адвоката. Колата е била паркирана в гараж под кооперация. Разрушени са стените на гаража, има щети и по жилищната част на сградата. Изпочупени са прозорци, а фасадата е опушена от пожара, последвал взрива.

Няма жертви и пострадали.

От София е извикан Специализиран отряд за борба с тероризма. В момента продължава оглед на мястото.

От полицията обещават официална информация в следобедните часове.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето (СНИМКИ)

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето.

Електромобили BMW за полицията в Царево (СНИМКИ)

Община Царево предостави два електромобила за нуждите на местната полиция. Те са марка "BMW i3" и ще бъдат ползвани на територията на морската община. Така напрактика се реализира плотния проект на Общината, който е част от стратегия за развитие на екопрактики на територията на Царево.

Ключовете за автомобилите бяха предадени на специална церемония от кмета на Община Царево - инж. Георги Лапчев на шефа на Районно управление в Царево - главен инспектор Красимир Киров в присъствието на старши комисар Калоян Калоянов - директор на Областна дирекция на МВР - Бургас.

Пред РУ в Царево ще бъде монтирана електромобилна станция, където ще бъдат зареждани автомобилите. Те не отделят вредни емисии и са изключително удобни за малките населени места.


Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.