Пропускане към основното съдържание

Трима мъже са задържани за измама на възрастна жена в Царево

Трима мъже са задържани за измама на възрастна жена в Царево

Задържани са трима мъже, измамили с 79-годишна жена от Царево, че ще ремонтират покрива на къщата й за 8 000 лева. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Сигнал в полицията е подала пострадалата, след като предварително предала парите на "майсторите".

Задържаните са криминално проявени. Двама от тях /30г и 38 г./ са от Котел, третият /37 г./ от Стара Загора. Мъжете са направили пълни самопризнания. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър