Пропускане към основното съдържание

Снимка на мъж с птица пробуди небивал интерес в социалните мрежи (СНИМКИ)

Снимка на мъж с птица пробуди небивал интерес в социалните мрежи
Снимки: Facebook

Мъж си направи снимка с "Харпия", която понастоящем е най-голямата ловуваща и месоядна птица в света, обитаваща влажните гори на Централна и Южна Америка.

Този факт обаче изглежда ни най-малко не е в състояние да убеди по-голямата част от потребителите в социалните мрежи, че такава птица съществува. Всъщност мнозинството от хора смята, че става дума за човек, облечен в костюм.

,,Не повярвах, че е истина... Харпията е невероятна птица! Как преди не съм я забелязал'', пише изуменият потребител, направил снимката с огромната птица.

,,Какво е това създание?!'', ,,По-скоро е мъж, облечен в костюм'', ,,Това човешка птица ли е?'', ,,Прилича на праисторическа граблива птица от неозоя'' и ,,Намерих си костюма за Хелоуин!'' са само малка част от предположенията и коментарите на потребителите в социалните мрежи под снимката на харпията съобщава Новини.бг.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър