Пропускане към основното съдържание

Проверяват сигнал за обгазяване в Бургас

Проверяват сигнал за обгазяване в Бургас

Десетки сигнали за обгазяване са получени на зеления телефон на община Бургас. Оплакванията са от комплексите „Славейков“ и „Възраждане“ и кв. „Долно Езерово“ съобщава Дарик.

Усетени са миризми на газ и нефтопродукти. Експерти на РИОСВ – Бургас извършват извънредни проверки  на  мястото на подадените сигнали. Извършват се измервания за качеството на атмосферния въздух с мобилна апаратура GASMET, съвместно с Регионална лаборатория–Бургас към Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) - София.

Резултатите от проверките ще станат ясни, след приключването им, до края на работния ден.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър