Пропускане към основното съдържание

Принц Хари сподели кое е най-лошото напомняне за смъртта на майка му Даяна

Принц Хари сподели кое е най-лошото напомняне за смъртта на майка му Даяна

На 23 октомври по британския канал ITV ще се завърти документалният филм за пътуването на херцозите на Съсекс до Африка. По този повод принц Хари даде откровено интервю, в което с изключителна любов, но и с много болка, си припомни за иконичната принцеса Даяна.

Принцът разказа за влиянието на медиите върху живота му и отново обвини папараците за смъртта на майка си.

„Всеки път, когато видя фотоапарат или чуя звука, който издава, се сещам за смъртта на майка ми. Това ме връща в миналото. Това е най-лошото напомняне за живота й, а не най-доброто. Това е гнойна рана.“, сподели херцогът на Съсекс.

„Да бъдеш в Африка 22 години по-късно и да се опитваш да продължиш това велико дело, е невероятно емоционално. Всичко, което правя в Африка ми напомня за нея.“, добавя принц Хари, който мина през минно поле в Африка също като Даяна.

„Поради натиска на медиите често мисля за лоши неща“, призна още той и разкри, че най-големият му страх е съпругата му Меган да не живее под същия натиск като неговата майка.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Американка показа своя дакел с тяло на далматинец (СНИМКИ)

24-годишната Виктория Хофман от американския щат Маями се сдоби с необичайно кученце на име Му. От раждането, поради проблеми с пигментацията, кучето е наполовина покрито с черни петна. Мнозина го приемат за далматинец, въпреки че това е най-често срещаният дакел.

"Изглежда, че главата му не пасва на тялото му. Много хора на улицата смятат, че той просто ходи в такъв костюм и са изненадани да открият, че това е неговият истински цвят", казва Виктория Хофман. Според нея домашният любимец е много дружелюбен, мил и има добър характер.


Момичето веднага разбира, че Му може да стане Instagram звезда. Тя създава страница за него - и не греши. Сега 12 хиляди потребители са абонирани за акаунта.

"Те често идват при нас на улицата, за да направят снимки на Му. Вярно е! Кученцето ни е малка звезда!".