Пропускане към основното съдържание

Пребиха до смърт мъж заради няколко тикви

Пребиха до смърт  мъж заради няколко тикви

55-годишен мъж от пазарджишкия ромски квартал „Изток“ е починал в ареста на местното полицейско управление, след като бил пребит от търговци на тикви. Това съобщиха от полицията пред „24 часа“.

Рано сутринта в сряда загиналият се прокраднал до купчина от продуктите, които били оставени за продажба на паркинг в района на „Св. Петка“ в града. Грабнал няколко, но бил разкрит от собствениците на стоката, които почивали в колата си.

Няколко мъже и едно 14-годишно момче се нахвърлили върху него и го пребили. После се обадили в полицията. Екип пристигнал на мястото и арестувал циганина. Извикали лекар, но специалистът не установил здравословни проблеми, които да изискват освобождаване. Така крадецът останал в ареста.

По-късно обаче униформените видели, че мъжът не диша. Повикали медици, но те само констатирали настъпилата смърт. Според резултатите от съдебно-медицинската експертиза, човекът починал от множество увреждания, причинени от насилието.

Побойниците за задържани. На двама от тях, сред които е 14-годишното дете, са повдигнати обвинения за убийство. Те са от Търговище. Един е освободен, защото няма данни да е участвал в агресивната проява.

Починалият и друг път е извършвал кражби. По неофициални данни бил пиян, когато решил да вземе тиквите. Работата по случая продължава.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Марая Кери събаря бутилка от шампнско с гласът си (ВИДЕО)

Марая Кери събаря бутилка от шампнско с гласът си.

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър

Калоян Велков е българинът убит при терористичната атака в Германия (ВИДЕО, СНИМКИ)

Калоян Велков е българина убит при терористичната атака в Германия