Пропускане към основното съдържание

Пенсионерите на Каварна отбелязаха празника си с тържество

Пенсионерите на Каварна отбелязаха празника си с тържество
Снимка: Община Каварна

Възрастните хора в Каварна отбелязаха празника си с тържество на площад „Защитата на Каварна“. То бе организирано от Община Каварна и Сдружение „Съюз на пенсионерите – 2004“.

Приветствено слово към празнуващите поднесе в.и.д. кмет на Община Каварна Митко Недев. Той изрази благодарността си за всеотдайността и приноса им към общината, с думите:"Уважаеми дами и господа, бъдете здрави и все така изпълнени с енергия и желание за пълноценен живот. Нека дните Ви са пълни с радост, обич, разбиране и признателност. Бъдете щастливи, както в празниците, така и в делниците!"

Председателят на Сдружение “Съюз на пенсионерите-2004“ Йорданка Денева поздрави всички възрастни хора с думите: "Бъдете живи и здрави, Вие и Вашите семейства! Нека всички да се уважаваме един друг, да бъдем сплотени и единни!“

За доброто настроение на празника допринесоха трупата “Шарено коланче“, Кичка Томова, народната певица Недялка Тодорова /председател на Клуба на пенсионера в Каварна/ и Мина Галинова с оркестър “Веселие“– град Балчик.

Празненството завърши с българско хоро.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър