Пропускане към основното съдържание

Най-смъртоносният сериен убиец на САЩ, наричат го американския Джак Изкормвача (ВИДЕО)

Най-смъртоносният сериен убиец на САЩ, наричат го американския Джак Изкормвача

"Кажи ми за онова момиче, което очисти в Северен Кентъки. В стриптийз бар ли я срещна?", пита разследващият бившия боксьор Самюел Литъл цитиран от Дир.бг. 

Отивах към колата си, когато видях момичето да идва иззад сградата. Поиска да я метна с колата до Маями. Настояваше. Беше с къса руса коса на черта, около 179 см, около 60 кг. Приличаше на хипи, оставяше такова усещане. Качихме се в колата и пресякохме моста. След това в един от парковете имаше фестивал, и тя, като хипи, пожела да се присъедини. Появи се отнякъде полиция, накараха ни да преместим колата. Ченгето искаше да се разкараме. Вместо да я заведа на фестивала, обърнах в другата посока, където има нещо като хълмове. Шосе ги заобикаля, но имаше малка пътечка нагоре по единия. Горе нямаше нищо, никакви къщи. Тя слезе от колата, оставих я там завинаги...", отговаря Литил. Леко се усмихва и жестикулира, сякаш разказва носталгичен спомен. Всъщност говори за една от жените, които е пребил и удушил. 
"Кажи ми за Мариане?", настоява интервюиращият. 

"Мариана беше чернокож травестит, мъж, облечен в женски дрехи на около 19 години. Около 170 висок, близо 70 килограма. Срещнах я в бар на "17-о Авеню". Носеше кремава мини пола. Кремаво-червена. Появи се възможност, вместо да я закарам до апартамента, да я заведа до магазина. Изведох я в пусто поле извън Маями. Бях с колата на доведения ми баща. Отбих и я извлачих от колата. Отведох я навътре в храстите и я блъснах, тя падна по очи на земята", продължава със спокоен глас разказа си Литъл. 

Такива разкази има за 93 жени. Помни в детайли улици, по които са се движили, външен вид, имена, градове, часове, действия. Понякога не се досеща за облеклото на някои от тях, но не е циничен, докато говори за това, как е убивал леките жени, с които се е запознавал случайно.

През 1982 година попаднал на висока мулатка на около 30 години със светла кожа. Красива, с хубаво тяло по думите му. Срещнал я в Луизиана, в нощен клуб, където сестра й празнувала рождения си ден. Тя го поканила да танцуват, предложила му да се разходят. Той я отвел в гора, близо до езеро. Хванал я за косата и я блъснал във водата.

"Това е единствената, която съм удавил", не скрива самодоволството си Литъл и продължава хладнокръвно да се усмихва. Оставил тялото с глава под вода и крайници на сушата. 

Рут е удушена и изоставена върху купчина изсъхнала царевица. 40-годишна майка на тийнейджър е удушена в мотелска стая и натикана в багажник, след което изхвърлена извън града. Друга жертва е оставена да се разлага в кална яма. За нея Литъл е сигурен, че никога няма да  бъде намерена.

Историите са десетки.


Само преди броени дни ФБР официално потвърди, че в криминалната история на САЩ вече има сериен убиец, който се равнява по жестокост само на легендарния Джак Изкормвача. Но докато британският килър на проститутки е неустановен до ден днешен, Самюел Литъл признава сам, че е ликвидирал 93 жени, като рисувал портрет на всяка една от тях. 

Жестоката изповед на Литъл и публикувана в сайт, създаден от ФБР, чрез който разследващите се надяват да научат повече за жертвите на серийния убиец от близки, които ги разпознават по картините. До момента се твърди, че има доказателства за 50 от убийствата на цветнокожи жени, а за останалите 43 тепърва ще се търси информация. 

Федералното бюро за разследване на Съединените щати определи Самюел Литъл като най-опасния сериен убиец в историята на страната. Мъжът се намира в затвора от 2012 г. Той твърди, че е ликвидирал жертвите в рамките на 40 дни. Литъл вече е осъден за три от престъпленията. 

Литъл е бил професионален боксьор и е използвал уменията си по време на убийствата. Първоначално биел проститутките докато припаднат, а след това ги удушавал. Именно това е причината за изключително дългото разследване на тези убийства - не винаги има ясни признаци, че човекът е бил убит.

Някои от случаите били разследвани от ФБР, но повечето били закрити с мотив, че жените са починали от свръхдоза или при инцидент. Някои от телата така и не са намерени, коментират от бюрото.

"Години наред Самюел Литъл е смятал, че няма да бъде заловен, защото никой не следи жертвите му. Въпреки че той вече е в затвора, от ФБРсе заканват да осъдят литъл за всяка една от жертвите му, за да затворят случая. 

Литъл е убивал в периода от 1970 и 2005 година. Някои тела все още не са открити. 


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Водолази спасиха кашалот заплетен в мрежа на рибари (ВИДЕО)

Кашалот, попаднал в гигантска риболовна мрежа, получи така необходимата приятелска ръка от италиански водолази, които заснеха невероятното спасяване с камера отблизо, съобщава TMZ.

Тази сърдечна сцена се е случила край бреговете на Липари, където биолози, работещи в център за възстановяване на костенурки, забелязват кита не далеч от брега. Кашалота не е помръдвал, така че екипът се свързва с бреговата охрана, която изпраща група водолази за проверка.

Със сигурност ситуацията е била трагична, опашката на кита е била заплетена в незаконна рибарска мрежа - и ако гледате видеото, което водолазите са успели да заснемат, можете да забележите, че е опашката на бозайника е увита стегнато и това прави почти невъзможно за морско същество да плува свободно.

Е, водолазите се захващат за работа и двама от тях се гмуркат под вода с херметични камери и инструменти и започват да  режат въжетата, от които китът не можеше да се освободи. Не е ясно колко време е било нужно, но във всички случаи операци…

Американка показа своя дакел с тяло на далматинец (СНИМКИ)

24-годишната Виктория Хофман от американския щат Маями се сдоби с необичайно кученце на име Му. От раждането, поради проблеми с пигментацията, кучето е наполовина покрито с черни петна. Мнозина го приемат за далматинец, въпреки че това е най-често срещаният дакел.

"Изглежда, че главата му не пасва на тялото му. Много хора на улицата смятат, че той просто ходи в такъв костюм и са изненадани да открият, че това е неговият истински цвят", казва Виктория Хофман. Според нея домашният любимец е много дружелюбен, мил и има добър характер.


Момичето веднага разбира, че Му може да стане Instagram звезда. Тя създава страница за него - и не греши. Сега 12 хиляди потребители са абонирани за акаунта.

"Те често идват при нас на улицата, за да направят снимки на Му. Вярно е! Кученцето ни е малка звезда!".

В Мексико бандити убиха 24 пациенти в център за рехабилитация от наркотици

В Мексико бандити убиха 24 души в център за рехабилитация от наркотици в централния град Ирапуато, Гуанахуато.

Други трима ранени са в критично състояние, информира Ройтерс, позовавайки се на изявление на местната полиция.

Според полицията рехабилитационният център не е регистриран официално.

Генералният прокурор на Гуанахуато Карлос Замаррипа заяви, че е назначил специализиран екип, който да разследва това, което той нарича „малодушно престъпление“.

Губернаторът Диего Сину призова за съвместни усилия на федералното и щатското правителство за борба с насилието.


Атентатът е едно от най-тежките кланета в Мексико откакто Андрес Мануел Лопес Обрадор, който обеща да намали насилието, стана президент преди 19 месеца . Но през 2019 г. броят на убийствата счупи всички рекорди, а през настоящата 2020 г. броят им продължава да расте.

Щатът Гуанахуато е центърът на автомобилната индустрия в Мексико и се превърна в един от основните места за престъпно насилие в страната в резултат на войната межд…