Пропускане към основното съдържание

Мъж скочи от балкона на горящ блок в Бургас за да се спаси

Мъж скочи от балкона на горящ блок за да се спаси
архив

Полицията евакуира живеещите във вход 4 на блок 105 в бургаския комплекс "Меден рудник" заради голям пожар. Тази вечер в 19,25 часа е подаден сигнал за пламъци в апартамент на третия етаж в сградата, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 

Запалилото се жилище е обитавано от 44-годишен мъж. Той се опитал да излезе през входната врата, но се оказал блокиран от огъня. Затова скочил през терасата и е откаран в болница.

По информация на местния сайт "Флагман" няма опасност за живота на мъжа, който се казва Руслан И. Като по чудо той се отървал само с фрактури на краката, след падането от близо 10 метра. По тялото му обаче има и 35% изгаряния, съобщи bTV.

Апартаментът му е почти напълно унищожен. Дим от огъня е достигнал до няколко други жилища и това е била причината за евакуацията. Местни хора разказаха, че цялото стълбище на третия етаж е било в пушек, когато са били изведени по спешност от полицията. По-късно те успяха да се приберат в домовете си и прекараха нощта там.

Първи на сигнала са се отзовали служителите от Четвърто РУ в морския град. Тепърва ще стане ясно какви са причините да избухнат пламъците.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър