Пропускане към основното съдържание

"Кръвта си давам, детето - НЕ!" протест на родители от Варна

"Кръвта си давам, детето - НЕ!" протест на родители от Варна

Родители ще протестират по нестандартен начин срещу Стратегията за закрила на детето във Варна на 3 октомври от 13:00 до 13:30ч. пред Катедрала "Успение Богородично".

Ето какво съобщават организаторите на протеста:

"Един различен поглед върху каузата свързана с промените в законите, касаещи децата и семействата на България!

Нека направим едно добро дело и да се включим в кръводарителска кампания "Кръвта си давам, детето - НЕ ! "

Нека да заявим на държавата, че няма право да слага ръка върху децата ни, но този път без протести, а с кампания спасяваща човешки животи.

Сборен пункт: гр София

Катедралата Александър Невски (12:15 - 12:30ч.)

или седалището на ФА "Анимус" (12:45ч. - 13:15ч.)

Пред ФА "Анимус" ще изразим недоволството си от антисемейните закони и желанието на държавата да се разпорежда със съдбите на децата ни. След това ще организираме кръводаряване с цел да помогнем на нуждаещи се да продължат живота си нормално. Децата ще са с предимство. Нека всеки направи едно добро дело и да помогне на човек в нужда. Да покажем,че българските родители са мислещи и сърцати хора,готови на всичко за децата си. Заедно сме силни!

Който няма възможност и е възпрепятстван да дойде на протеста пред ФА "Анимус" може да дойде директно пред Националния център по трансфузионна хематология,където ще бъде посрещнат от Биляна Николова.Кръводаряването ще започне в 13:30ч.

Адрес на кръводарителски център:

жк.Банишора, ул.Братя Миладинови 112)

гр. Варна: Сборен пункт от 13:00 до 13:30ч. пред Катедрала "Успение Богородично" (главния вход)

гр.Пловдив: 8:00ч. пред Районен център за трансфузионна хематология

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Американка показа своя дакел с тяло на далматинец (СНИМКИ)

24-годишната Виктория Хофман от американския щат Маями се сдоби с необичайно кученце на име Му. От раждането, поради проблеми с пигментацията, кучето е наполовина покрито с черни петна. Мнозина го приемат за далматинец, въпреки че това е най-често срещаният дакел.

"Изглежда, че главата му не пасва на тялото му. Много хора на улицата смятат, че той просто ходи в такъв костюм и са изненадани да открият, че това е неговият истински цвят", казва Виктория Хофман. Според нея домашният любимец е много дружелюбен, мил и има добър характер.


Момичето веднага разбира, че Му може да стане Instagram звезда. Тя създава страница за него - и не греши. Сега 12 хиляди потребители са абонирани за акаунта.

"Те често идват при нас на улицата, за да направят снимки на Му. Вярно е! Кученцето ни е малка звезда!".