Пропускане към основното съдържание

Индийка е завъртяла главата на Брад Пит

Индийка е завъртяла главата на Брад Пит

Брад Пит има връзка с индийка – духовен гуру. Това твърди американският таблоид „Дейли мейл”, цитиран от БГНЕС.

Изданието съобщава, че Брад Пит се познава със Сат Хари Калса от отдавна. Срещнал я докато пребивавал в Индия, но романсът започнал преди три месеца.Новата жена в живота на актьора е дизайнер на бижута и духовен учител, т.н. гуру, а възрастта й е 44 години.

Сат Хари беше забелязана на премиерата на най-новия филм на Брад "Ad Astra", но тържествената церемония напусна сама, нежелаеща да отклонява вниманието на медиите към връзката им. „Ю Ес Уикли” съобщава, че новата любовна връзка е започнала след разпада на емоционална връзка на звездата с холивудската красавица Чарлийз Терон.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър