Пропускане към основното съдържание

Драма в Бургас: 71-годишен се простреля и задуши в колата си

Драма в Бургас: 71-годишен се простреля и задуши в колата си

71-годишен мъж от Бургас се е самоубил в гаража си на ул."Ал.Стамболийски", като първо свързал ауспуха на автомобила си с прозореца на купето и включил двигателя, за да се обгази с отделения въглероден двуокис. Паралелно с това възрастният бургазлия се прострелял в главата със самоделно направен пистолет.

Трупът е открит от сина му около 8,20 ч. тази сутрин в семейния гараж на ул."Ал.Стамболийски", съобщават от полицията.

Възрастният мъж излязъл от дома си около 14 ч. предния ден, като споделил с близките си, че отива да търси авторемонтна работилница за повредения си автомобил "Нисан Микра".

До момента на откриване на тялото близките не са разполагали с информация относно местонахождението на възрастния човек и са търсили помощ през социалните мрежи, уточняват от полицията.

Тялото на 71 годишния бургазлия е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” при УМБАЛ - Бургас. По случая досъдебно производство.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Турският президент Ердоган лично чете Корана в "Света София" (ВИДЕО)

Турският президент Ердоган лично чете Корана в "Света София".

Анкета разкрива тайната на щастливия семеен живот

Семейният живот е най-щастлив, когато единият от съпрузите пътува по работа пет дена в месеца, съобщиха в. "Дейли стар" и в. "Сън".

Цели 80 процента от пътуващите в командировки обясняват семейното си щастие с редовните кратки раздели. 74 процента от тях пък са уверени, че тя сгорещява и нещата в спалнята.

Свободното време далече от дома дава възможност човек да пийне спокойно или да се отпусне във ваната - нещо, което рядко се случва в къщи. Денят пък започва обикновено приятно с богата закуска.


Почти една пета от работещите родители са казали в анкетата на сайта за хотелски резервации Тревълодж, че се наслаждават на спокойствието, тишината и възможността да си починат от децата. От тези, които редовно пътуват по работа, 21 процента мислят, че и половинката им се радва да е сама у дома.

Повече от пет дена раздяла месечно или по-малко обаче нямат същия ефект.

От пътуващите в командировка 40 процента определят връзката си като много щастлива, при 30 процента от прека…

Класация на в. „Дейли мирър“ определи Вин Дизел за най-симпатичен плешивец (ВИДЕО)

Класация на в. „Дейли мирър“ определи Вин Дизел за най-симпатичен плешивец.На второ място с малко изостана Дуейн „Скалата“ Джонсън. Принц Уилям е в дъното на класацията.