Пропускане към основното съдържание

Вижте "малкото коте" на Валери Божинов от Бургас (ВИДЕО + СНИМКИ)

Вижте "малкото коте" на Валери Божинов (ВИДЕО + СНИМКИ)

Фотомоделът Бояна Генова, която стана известна като "Малкото коте" от чатовете на Валери Божинов,  стана риалити звезда съобщава Гол.бг.


Русокосата бургазлийка е част от новото риалити „Игри на волята“, което върви по Нова ТВ. Бояна бе представена официално от шоуто, а описанието е:
Бояна, която много от нас вече познават (27-годишният модел има 124 000 последователи в Инстаграм!), е от Бургас, има висше образование и е родена под знака на Козирог. 

За себе си споделя:

- След годежа ми, това е най-смелото предизвикателство, в което се впускам!
- Смятам се за отговорна и упорита!
- Трудно си изпускам нервите, но ревността е нещо, което може да ме изкара от равновесие!
- С бъдещия ми мъж се запознах във Фейсбук!
- Готова съм да бъда лидер в "Игри на волята", но първо трябва да опозная участниците!

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

На Марс забелязаха уникално зелено сияние (СНИМКИ)

Атмосферно явление, подобно на Аврората на Земята, е регистрирано за първи път на други планети. Астрономите на Европейската космическа агенция записаха зелено сияние в атмосферата на Марс. Това беше съобщено на официалния уебсайт на ЕКА.


Експертите отбелязват, че сиянието е било подобно на Аврорите на Земята. Освен това марсианският блясък е много по-интензивен.


Атмосферното явлението е било заснето от космическия апарат ExoMars Trace Gas Orbiter. Най-интензивната полярност се наблюдава на височина от 80 километра над повърхността на Марс.


Учените отбелязват, че сиянието се появява, когато е изложено на слънчева светлина върху молекулите на въглеродния диоксид в атмосферата, освобождавайки кислородни молекули.


В същото време астрономите подчертават, че това е първото сияние, регистрирано на други планети.

Турският президент Ердоган лично чете Корана в "Света София" (ВИДЕО)

Турският президент Ердоган лично чете Корана в "Света София".

Анкета разкрива тайната на щастливия семеен живот

Семейният живот е най-щастлив, когато единият от съпрузите пътува по работа пет дена в месеца, съобщиха в. "Дейли стар" и в. "Сън".

Цели 80 процента от пътуващите в командировки обясняват семейното си щастие с редовните кратки раздели. 74 процента от тях пък са уверени, че тя сгорещява и нещата в спалнята.

Свободното време далече от дома дава възможност човек да пийне спокойно или да се отпусне във ваната - нещо, което рядко се случва в къщи. Денят пък започва обикновено приятно с богата закуска.


Почти една пета от работещите родители са казали в анкетата на сайта за хотелски резервации Тревълодж, че се наслаждават на спокойствието, тишината и възможността да си починат от децата. От тези, които редовно пътуват по работа, 21 процента мислят, че и половинката им се радва да е сама у дома.

Повече от пет дена раздяла месечно или по-малко обаче нямат същия ефект.

От пътуващите в командировка 40 процента определят връзката си като много щастлива, при 30 процента от прека…