Пропускане към основното съдържание

Условна присъда за Борислав Стоянов от Созопол за смъртта на сестра си

Условна присъда за Борислав Стоянов от Созопол за смъртта на сестра си

56-годишния Борислав Стоянов от Созопол, подсъдим за смъртта на сестра си, получи условна присъда за престъплението. Решението е на Бургаския окръжен съд. Магистратите признаха Борислав за виновен по обвинението за причиняване на смърт по непредпазливост  след умишлено нанесена тежка телесна повреда. Но го оправдаха затова че е предизвикал гибелта на сестра си след удар с крак в корема. Съдът му наложи условна присъда от три години лишаване от свобода с четири години изпитателен срок, както и пробация за срок от година и шест месеца.

Дарик – Бургас припомня, че Борислав Стоянов, известен като Боби Хлебаря бе задържан от полицията след като на 19 юни м.г. 49-годишната му сестра почина в бургаската болница след жесток побой.

Мъжът, според прокуратурата, я ритал в корема,  разкъсал черния ѝ дроб и жлъчния мехур. И въпреки спешната намеса на медиците, тя починала
Не съм я убил“, казва Борислав. По думите му сутринта на 17 юни двамата се скарали, защото сестра му пиела алкохол. Стоянов твърди, че жената му налетяла след запой, а той само отвърнал на агресията й. „Наричах я пияна свиня, но я обичах“, твърди Борислав.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето (СНИМКИ)

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето.

Електромобили BMW за полицията в Царево (СНИМКИ)

Община Царево предостави два електромобила за нуждите на местната полиция. Те са марка "BMW i3" и ще бъдат ползвани на територията на морската община. Така напрактика се реализира плотния проект на Общината, който е част от стратегия за развитие на екопрактики на територията на Царево.

Ключовете за автомобилите бяха предадени на специална церемония от кмета на Община Царево - инж. Георги Лапчев на шефа на Районно управление в Царево - главен инспектор Красимир Киров в присъствието на старши комисар Калоян Калоянов - директор на Областна дирекция на МВР - Бургас.

Пред РУ в Царево ще бъде монтирана електромобилна станция, където ще бъдат зареждани автомобилите. Те не отделят вредни емисии и са изключително удобни за малките населени места.


Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.