Пропускане към основното съдържание

Спецакция за наркотици в Поморие и Бургас, задържани са двама

Спецакция за наркотици в Поморие и Бургас, задържани са двама
Снимки: МВР


Полицията откри голямо количество наркотици и пари при специализирана операция в Бургас и Поморие. Задържани са двама криминално проявени поморийци на 30 и 28 години.

По-възрастният е бил заловен непосредствено преди да сключи сделка по покупко-продажба на наркотици в бургаския к-с "Меден Рудник". В автомобила му са били открити 12 пликчета с кокаин.

При претърсване на дома му на поморийската улица "Проф. Стоянов" са намерени близо 55 грама кокаин, две електронни везни, четири разфасовани пликчета с кокаин и сумата от 16 000 лв.

Междувременно е претърсена и бургаска фитнес зала, разположена в подлеза на Бургаския свободен университет, където е задържан вторият помориец. У него е открито пликче с 1 грам кокаин, както и въздушен пистолет, за който до момента не са представени документи.

Двамата са задържани за 24 часа. Процесуално-следствените действия по установяване на взаимоотношенията между арестуваните продължава.

Спецакция за наркотици в Поморие и Бургас, задържани са двама

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Проф. Анри Кулев представя книга и изложба в Поморие

В Градска художествена галерия „Дечко Стоев” в Поморие ще бъде представена изложба с рисунки на проф. Анри Кулев и книгата му „Ориент SexPress” от 18.00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на община Поморие.

Проф. Анри Кулев е български режисьор, художник и продуцент на игрални и анимационни филми. Преподавател по анимационна режисура в Нов български университет, член на жури на много международни фестивали, както и директор на Световния анимационен фестивал във Варна. Има самостоятелни изложби в Москва, Берлин, Хирошима, Краков и други. Режисира повече от 70 анимационни, документални и игрални филми.

Издаването на “Ориент SEXpress” съвпада със 70-годишнината на Анри Кулев. Сборникът събира около 300 рисунки на автора с еротична тематика и е издаден от Университетското издателство на Нов български университет. Според Кулев еротиката често прелива в натурализъм. Ето защо той обяснява, че за такъв тип художествена работа е нужен интелект и много добри графични умения, а това, което прави…

Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.


Китайците спират да консумират кучета и котки (ВИДЕО, СНИМКИ)

Китайците спират да консумират кучета и котки