Пропускане към основното съдържание

Спецакция за наркотици в Поморие и Бургас, задържани са двама

Спецакция за наркотици в Поморие и Бургас, задържани са двама
Снимки: МВР


Полицията откри голямо количество наркотици и пари при специализирана операция в Бургас и Поморие. Задържани са двама криминално проявени поморийци на 30 и 28 години.

По-възрастният е бил заловен непосредствено преди да сключи сделка по покупко-продажба на наркотици в бургаския к-с "Меден Рудник". В автомобила му са били открити 12 пликчета с кокаин.

При претърсване на дома му на поморийската улица "Проф. Стоянов" са намерени близо 55 грама кокаин, две електронни везни, четири разфасовани пликчета с кокаин и сумата от 16 000 лв.

Междувременно е претърсена и бургаска фитнес зала, разположена в подлеза на Бургаския свободен университет, където е задържан вторият помориец. У него е открито пликче с 1 грам кокаин, както и въздушен пистолет, за който до момента не са представени документи.

Двамата са задържани за 24 часа. Процесуално-следствените действия по установяване на взаимоотношенията между арестуваните продължава.

Спецакция за наркотици в Поморие и Бургас, задържани са двама

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Тежка катастрофа в Полша, един човек е загинал и най-малко 20 са ранени (ВИДЕО)

Варшава, Полша (AP) - Градски автобус е пробил бариера на магистрален надлез и паднал върху бетонен насип, при което е загинал поне един човек и са ранени около 20 други, съобщиха властите.

Петима от ранените са хоспитализирани в тежко състояние, каза здравният министър Лукаш Шумовски.


Кметът на Варшава Рафал Тшасковски, кандидат на президентските избори през уикенда, спря кампанията си извън столицата и отиде на мястото на катастрофата.


Автобусът се е разцепил наполовина, като предната част опираше отстрани на насипа, след като преминава през преградата и се забива на няколко метра по-долу. Втората част на автобуса остава да виси отгоре на парапетите, като в средната част се виждаше зееща дупка.


Тшасковски заяви, че разследващите смятат, че шофьорът на автобуса може да е загубил контрол, след като внезапно му е прилошало, но предупреди, че разследването продължава. Той каза, че шофьорът е млад, а автобусът е на година.


Шофьорът е хоспитализиран, но не е в тежко състояние, съобщиха от…

Десетгодишно момче постави световен рекорд за бързо решаване на задачи (ВИДЕО)

10-годишен ученик в началното училище в Англия постави рекорд на Гинес за решаване на задачи за умножение и деление за една минута.

Надуб Гил, 10-годишен, ученик в основното училище Longmoor в Лонг Итън, Англия, прекарва част от времето си заради карантината на COVID-19, практикувайки математика в приложението Times Table Rock Stars където завърши с помощта на образователната платформа, за да постави рекорда на Гинес.

Джил отговори на 196 въпроса за умножение и деление за една минута, средно на повече от три отговора в секунда, побеждавайки около 700 други ученици, които опитаха новия запис, създаден от Гинес в партньорство с приложението.

Момчето получи официален сертификат за най-високия резултат, постигнат на Times Tables Rock Stars за една минута.