Пропускане към основното съдържание

СК „Корал“-Приморско, големият победител на Кайт сърф регата „Приморско есен 2019“

СК „Корал“-Приморско, големият победител на Кайт сърф регата „Приморско есен 2019“

На плаж ММЦ Приморско се проведе кайт сърф регата “ Приморско- есен‘2019“ предаде BurgasNews. Въпреки слабия вятър в първия ден на състезанието, ентусиастите не се отказаха и показаха майсторски умения. В надпреварата се включиха 35 сърфисти, които показваха умения в категориите „Cource racing-KITE BOARD“, „Cource racing- STRAPLESS”, „Cource racing- KITE FOIL”, “Hang time”.

СК „Корал“-Приморско, грабна пет от призовите места. Стоян Пеев и Станимир Копчелиев заеха първо трето място при мъжете дисциплината „Cource racing-KITE BOARD“. При жените Светла Георгиева и Елена Копчелиева заеха съответно второ и трето място, а в „Cource racing- STRAPLESS” първото място е за Стоян Стоянов.

Участниците бяха наградени от Пеньо Пеев – председател на Постоянна комисия по образование, култура, вероизповедание, младежки дейности и спорт към Общински съвет Приморско.

Класиране по категории:


„Cource racing-KITE BOARD“- МЪЖЕ
Стоян Пеев- С.К. „Корал“ Приморско
Александър Сидоренко „Бургаски морски клуб“
Станимир Копчелиев- С.К. „Корал“ Приморско

„Cource racing-KITE BOARD“-ЖЕНИ
Елена Георгиева – СК „Черноморец“ Бургас
Светла Георгиева – С.К. „Корал“ Приморско
Елена Копчелиева – С.К. „Корал“ Приморско

„Cource racing-KITE BOARD“-МЛАДЕЖИ
Александър Тачев – „Бургаски морски клуб“
Янислав Стоянов – „Бургаски морски клуб“
Борис Германов – КСП „Градина“

„Cource racing– STRAPLESS”– МЪЖЕ
Стоян Стоянов – С.К. „Корал“ Приморско
Живко Факирчев – СК „Черноморец“ Бургас
Павлин Георгиев – СК „Черноморец“ Бургас

„Cource racing– KITE FOIL”
Александър Бачев- В.К. „Циклон“
Кристиян Манев- В.К. „Циклон“
Симеон Атанасов- „Бургаски морски клуб“

“HANG TIME”- МЪЖЕ
Александър Бачев- В.К. „Циклон“
Йонко Върбанов
Александър Тачев – „Бургаски морски клуб“

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Водолази спасиха кашалот заплетен в мрежа на рибари (ВИДЕО)

Кашалот, попаднал в гигантска риболовна мрежа, получи така необходимата приятелска ръка от италиански водолази, които заснеха невероятното спасяване с камера отблизо, съобщава TMZ.

Тази сърдечна сцена се е случила край бреговете на Липари, където биолози, работещи в център за възстановяване на костенурки, забелязват кита не далеч от брега. Кашалота не е помръдвал, така че екипът се свързва с бреговата охрана, която изпраща група водолази за проверка.

Със сигурност ситуацията е била трагична, опашката на кита е била заплетена в незаконна рибарска мрежа - и ако гледате видеото, което водолазите са успели да заснемат, можете да забележите, че е опашката на бозайника е увита стегнато и това прави почти невъзможно за морско същество да плува свободно.

Е, водолазите се захващат за работа и двама от тях се гмуркат под вода с херметични камери и инструменти и започват да  режат въжетата, от които китът не можеше да се освободи. Не е ясно колко време е било нужно, но във всички случаи операци…

Въоръжено американско семейство застана пред имота си да го брани от протестиращи (ВИДЕО)

Семейство американци застана пред имението си и насочи оръжия към протестиращите в Сейнт Луис, докато групата се отправи към дома на кмета, за да поиска оставката му. Полицията заяви, че хората от тълпата са крещели отправяйки заплахи към двойката.

Марк Макклоски, 63-годишен, каза пред местна телевизионна станция, че той и съпругата му Патриша, двамата адвокати, са се изправели пред „гневна тълпа“ на частната си улица и са се страхували за живота си.

Не са повдигнати обвинения срещу тях. Полицията заяви, че все още разследват, но са го определили като случай на престъпление и нападение чрез сплашване срещу двойката от страна на протестиращите сред расово многообразната тълпа.

Протестиращите се ядосаха на кмета Лида Крюсън, че четеше на глас имената и адресите на няколко жители, които написаха писма с призив за защита на полицията. Групата от поне 500 души скандира: „Оставка, Лида! Вземете ченгетата със себе си! ”.

Видео в социалните медии показа Марк Макклоски и 61-годишната му съпру…