Пропускане към основното съдържание

КАТ атакува нарушителите с извънредни перки на пътя

КАТ атакува нарушителите с извънредни перки на пътя

Засилено полицейско присъствие по главните пътни артерии във Варна ще има от днес до края на почивните дни. Екипи на КАТ ще дежурят на входовете и изходите на морската столица и ще проверяват водачите за превишена скорост, за правоспособност и за употреба на алкохол и наркотици съобщават от Дарик Радио.

Въвежда се забрана за движение на товарни превозни средства на 5 септември (четвъртък) от 16:00 до 20:00 часа и на 8 септември (неделя) от 14:00 до 20:00 часа по автомагистралите и по пътя Варна – Бургас в двете посоки.

Засилено присъствие на служители на реда ще има и в районите с голямо струпване на хора като търговски центрове, гари, автогари, площади.
Засилени обходи от полицейски служители ще има и в жилищните комплекси, край големи увеселителни заведения, както и в малките населени места. Взети са мерки за обезпечаване на обществения ред в курортните комплекси край Варна, където през празничните и почивни дни се очакват и много нови туристи.

От полицията в морската столица апелират всички, които ще отсъстват от домовете си през почивните дни, да не оставят отворени врати и прозорци в домовете си, по възможност да помолят близки или приятели периодично да наблюдават дома им. В автомобилите, дори и да ги напускат за кратко, да не оставят чанти с документи, пари и скъпа техника, както и големи пакети, кашони или торби с лого на скъпи марки.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър