Пропускане към основното съдържание

Топ DJ на тридневен техномаратон в CACAO BEACH Слънчев бряг (ВИДЕО)


Едни от най-добрите български диждей и редица от най-актуалните имена от световната електронна сцена бяха главните действащи лица в тридневен техномаратон на CACAO BEACH в Слънчев бряг съобщава ТВ ЕВРОПА.


Британецът Latmun, с истинско име Joe Bradley, е забележителен с оставената от него ярка следа най-вече чрез уникалната си интерпретация на тек хаус музиката. Челина Манухуту пък е една от най-актуалните холандски артисти. До 2011 работи като модел, а след това се отдава на голямата си любов – музиката. В момента редовно има изяви в топ световните локации за електронна музика.

В последните години електронната музика става все популярна и привлича все повече фенове. В рамките на 3-дневния маратон на сцената се качиха и редица други популярни имена като испанското дуо Chus&Ceballos, Pacho, Pepo и Ill-Q, Sasha Carassi, ,Layton Giordani и редица други.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.


Бутнаха дете пред влак (ВИДЕО)

8-годишно дете почина, след като 40-годишен мъж го бутна пред влак на най-натоварената гара във Франкфурт, предаде „Дойче веле” цитирани от НОВА. Нападател се е опитал да бутне и майката на детето, както и други пътници.


Мъжът е арестуван, въпреки че се е опитал да избяга. Мястото е оградено с полицейски ленти, а пътници не се допускат в близост.

По информация от полицията има връзка между нападнатите майка и дете и агресора.

Силно земетресение удари Иран (ВИДЕО)

Силно земетресение удари Иран