Пропускане към основното съдържание

Дете е с опасност за живота след като кола го блъсна на пътя за Балчик


Дете на три години от с. Тригорци, Балчишко, е с опасност за живота, след като днес кола го помете на пътя край селото, съобщава Про Нюз Добрич.

Тежкият пътен инцидент е станал в предиобедните часове днес по пътя между селата Тригорци и Гурково, разказаха местни жители.

Родителите и двете им деца се прибирали в селото с каруца. Едното й колело се повредило и семейството слязло да търси падналия болт.

Две коли се разминавали край спрялата каруца, когато детето внезапно изскочило на пътя иззад каруцата. Едната от тях го помела.

Детето е настанено в реанимацията на болница „Света Анна” във Варна. Има тежка черепно-мозъчна травма, вероятно увреждане на мозъка и множество счупвания.

Днес е извършена операция на главата. Медиците обаче все още се въздържат да дават прогнози, обясниха жители на селото.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър