Пропускане към основното съдържание

Най-модерния крематориум на балканите е във Варна (СНИМКИ)


Варна вече има своя крематориум, който беше построен в рамките на една година. След успешната реализация, траурният център е вече завършен и работи. Така морският град има възможност за извършване на траурна услуга, към която интересът в България расте изключително силно и бързо в последните години съобщи Дарик.

Появата на Варненския крематориум не е просто още една възможност това да се случи. Той предлага кремация, която е на изключително високо ниво. Този траурен център е най-модерния в България и на Балканите,

Специфичното при технологията, използвана в него, е стопроцентовата гаранция, че в урната, която получават близките, е единствено и само прахта от костите на починалия Във Варненския крематориум това е гарантирано -целият процес е напълно автоматизиран, тъй като при повечето опечалени съществува съмнение по отношение на съдържанието в урните.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето (СНИМКИ)

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето.

Електромобили BMW за полицията в Царево (СНИМКИ)

Община Царево предостави два електромобила за нуждите на местната полиция. Те са марка "BMW i3" и ще бъдат ползвани на територията на морската община. Така напрактика се реализира плотния проект на Общината, който е част от стратегия за развитие на екопрактики на територията на Царево.

Ключовете за автомобилите бяха предадени на специална церемония от кмета на Община Царево - инж. Георги Лапчев на шефа на Районно управление в Царево - главен инспектор Красимир Киров в присъствието на старши комисар Калоян Калоянов - директор на Областна дирекция на МВР - Бургас.

Пред РУ в Царево ще бъде монтирана електромобилна станция, където ще бъдат зареждани автомобилите. Те не отделят вредни емисии и са изключително удобни за малките населени места.


Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.