Пропускане към основното съдържание

Испанец метна хладилник от скала, но го накараха да си го прибере обратно (ВИДЕО)


Солена излезе шегата на испанец, който се подигра с рециклирането. Той наклони опасно хладилник от ръба на скала и го пусна надолу по наклона. Нелепата шега е снимана с телефон, след което мъжът споделил кадри в социалните мрежи. Така испанецът попаднал в полезрението на полицията.

Освен тежката задача да довлачи хладилника обратно сам и да го изхвърли на правилното място, той е глобен и с 45 000 евро.


На пръв поглед санкциите изглеждат като съвършен акт на правосъдие. Испанската гражданска полиция бързо идентифицирала мъжа, който се оказало че работи във фирма за продажба на бяла техника. Видеото е заснето в региона на Алмерия. Полицаите лично придружили мъжа до дерето, за да изпълни разпореждането. Повдигнати са му обвинения за престъпление към околната среда, съобщи Луис Гонсалес, говорител на дирекция "Гражданската охрана".

На видеото се вижда как мъжът разтоварва хладилника от микробус. "Рециклиране ... нека да го рециклираме!" и "Нека видим колко обръщания може да направи", шегува се мъжът, докато хладилника се търкаля по скалистия склон.

Гражданската полиция е започнала проверка и срещу фирмата, в която работи глобения. Ще се инспектират около 50 перални машини, съхранявани във външния двор на склада на фона на суха растителност, се казва в съобщението на прессъобщението.

Името на мъжа от полицията запазват в тайна. Затова и не е търсен за коментар.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Силно земетресение удари Иран (ВИДЕО)

Силно земетресение удари ИранСемейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Вижте първи тестове на най-големия хидроплан в света, китайският AG600 (ВИДЕО)

Вижте първи тестове на най-големия хидроплан в света, китайският AG600.