Пропускане към основното съдържание

Нептун пристигна с атрактивен парад в Поморие (ВИДЕО)


 Морската столица в събота вечер със ситурност беше Поморие, след като там пред хиляди туристи дойде повелителят на моретата и океаните Нептун, съпровождан от атрактивен парад. В морското шествие се включиха яхти, корабчета, лодки, джетове и бяха ефектна флотилия. На Стария кей в града, както и по крайбрежните алеи, туристите с нетърпение чакаха да акостира корабът, на който пътува Нептун. Посрещането му беше запечтано от камерите на туристите като едно от най-аткрактивните им преживявания по нашето Южно Черноморие.

Ефектна обиколка в морето, както и зриелищна заря направиха емоциите още по-силни. Така Нептун беше посрещнат от хиляди туристи, у които споменът ще остане запечатан завинаги за най-вълнуващата им ваканция съобщава Бургасинфо.

Специалният празник е част от „Националната седмица на морето” – Поморие 2019.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Американка показа своя дакел с тяло на далматинец (СНИМКИ)

24-годишната Виктория Хофман от американския щат Маями се сдоби с необичайно кученце на име Му. От раждането, поради проблеми с пигментацията, кучето е наполовина покрито с черни петна. Мнозина го приемат за далматинец, въпреки че това е най-често срещаният дакел.

"Изглежда, че главата му не пасва на тялото му. Много хора на улицата смятат, че той просто ходи в такъв костюм и са изненадани да открият, че това е неговият истински цвят", казва Виктория Хофман. Според нея домашният любимец е много дружелюбен, мил и има добър характер.


Момичето веднага разбира, че Му може да стане Instagram звезда. Тя създава страница за него - и не греши. Сега 12 хиляди потребители са абонирани за акаунта.

"Те често идват при нас на улицата, за да направят снимки на Му. Вярно е! Кученцето ни е малка звезда!".