Пропускане към основното съдържание

Огромен пожар в известен хотел на "Елените" (СНИМКИ)


Огромен пожар в известен хотел на "ЕОгромен пожар се е разразил в курорта "Елените", съобщи БЛИЦ. Запален е известен хотелски комплекс на южното Черноморие. Огнената стихия избухнала около 3 часа през нощта. Три пожарни са гасили бедствието.

Разследващи подозират умишлен палеж. Първата версия е, че злосторници са атакували заведението, въпреки че сградата се охранява. Тъй като постройките са с леки конструкции, огънят се е разразил много бързо и лесно и е изпепелил почти цялото заведение.

Изпепелени са бар, чадъри и шезлонги. Друга версия, по която работят униформените, е повреда в електрическата инсталация.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Взрив на американски десантен кораб има много ранени (ВИДЕО)

Взрив на американски десантен кораб има много ранени.

Мистериозна рисунка в нива във Франция озадачи хората (ВИДЕО)

Мистериозна рисунка в нива във Франция озадачи хората.

Забавно, какво е забавление

ЗАБАВНИ ПУБЛИКАЦИИ >>

Забавлението се дефинира от английския речник на Оксфорд като "лекомислено удоволствие, удоволствие или забавление; бурно веселие или забавление". Въпреки че е свързано с отдих и игра, забавлението може да се срещне и по време на работа, социални функции и в ежедневието. Има психологически и физиологични последици за преживяването при забавлението. Съвременните западни цивилизации дават приоритет на забавлението като външен и сексуален аспект.

Думата забавно Думата забавление се свързва със спорт, сексуална активност, забавни медии, висока веселие и забавление. Въпреки че етимологията му е несигурна, се спекулира, че може да произлиза от fonne (глупак) и fonnen (този, който заблуждава другия). Значение от 18-ти век (все още използвано в Оркни и Шетланд) е любопитно „измама, измама, измама“, което все още е запазено в израза „да се подиграваш“. Хазяйката щеше да отговори, но беше предотвратена от миротворческия сержант, явно на недоволството на Пар…