Пропускане към основното съдържание

Мъж наби ромче в Несебър и стана страшно


Див екшън се е разиграл в Несебър. Това съобщават очевидци, цитирани от "Флагман". Възрастен мъж е забил няколко силни шамара на циганче, което е просило пред масата, на която той бил седнал в заведение в морския град. Изглежда смуглият младеж обаче е ядосал жестоко човека и ситуацията излязла бързо извън контрол. Той станал рязко от масата и догонил побягналото циганче. Когато го хванал, го ударил няколко пъти с шамар, съобщават от Шофьори Несебър. 

В този момент от различни краища на улицата наизкочили още поне 5 циганина, вероятно рода на пострадалото ромче и започнала дива саморазправа.

За късмет в района имало полицаи, които бързо успели да деескалират напрежението. Възрастният мъж е получил протокол и вероятно ще бъде глобен, ако не и осъден.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето (СНИМКИ)

Нети показа красивата си сестра Александра, с която почиват на морето.

Електромобили BMW за полицията в Царево (СНИМКИ)

Община Царево предостави два електромобила за нуждите на местната полиция. Те са марка "BMW i3" и ще бъдат ползвани на територията на морската община. Така напрактика се реализира плотния проект на Общината, който е част от стратегия за развитие на екопрактики на територията на Царево.

Ключовете за автомобилите бяха предадени на специална церемония от кмета на Община Царево - инж. Георги Лапчев на шефа на Районно управление в Царево - главен инспектор Красимир Киров в присъствието на старши комисар Калоян Калоянов - директор на Областна дирекция на МВР - Бургас.

Пред РУ в Царево ще бъде монтирана електромобилна станция, където ще бъдат зареждани автомобилите. Те не отделят вредни емисии и са изключително удобни за малките населени места.


Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.