Пропускане към основното съдържание

Започна традиционната киноложка изложба „Златна роза“ в Каварна

Снимки: Община Каварна

За трети пореден път тази година в Каварна се провежда киноложката изложба „Златна роза“, в която участие ще вземат кучета от различни екзотични породи. Официално начало на изложбата поставиха кметът на община Каварна Нина Ставрева и президентът на Българската републиканска федерация по кинология Георги Христозов.

През петте дни на събитието животните се оценяват от  петима съдии от България, Босна и Херцеговина, Украйна и Кипър. Те получиха специални подаръци от името на Община Каварна. Кучетата ще бъдат класирани за начин на движение, държание в ринга и външен вид.

В последната част за тази година от серията „Златна роза“ участие ще вземат кучета от Европа и Русия, а тези от България са близо 30%. Любителите могат да посетят изложбата  всеки ден от 18:00 часа в Спортна зона – Каварна. Големият финал е в неделя от 10:00 часа.


Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър