Пропускане към основното съдържание

Приморско отново е домакин на Национален офроуд съборЗа дванадесети път Приморско е домакин на Национален офроуд събор от 2 до 8 септември.  Организатори са Община Приморско и Авто-мото клуб „4×4“. 

След официалното откриване, което ще  бъде  на 2 септември от 20 часа на „Перла“, е предвидена нощна разходка за желаещите да се запознаят с местността.

На 3 септември от 11 часа на плажа предстоят надпревари, които изключват мощни машини, но изискват демонстриране на състезателен дух и воля за победа.

В 17 часа е състезанието „Майстори на волана-спаси водата“. В него претендентите ще минат през сложно трасе със закачен за колата съд с вода.

Паралелно със състезанието ще се  провежда открит урок по водолазни техники, а от 19.30 часа ще започне надпреварата за най-малките състезатели в детския офроуд.

На 4 септември в 17 часа е „Карибски пирати“. В състезанието шофьорът ще бъде със завързани очи и ще разчита на правилната преценка на навигатор.

На 5 септември ще бъде Дамското рали, в което през последните години участничките показват завидни умения зад волана, а на 6-ти е старт на „Трофи „Jurassic park”.

На 7 септември от 10 часа, освен джипове, в надпреварите влизат и АТВ и мотори. Те ще се включат в игра, която ще се проведе в местността „Курията“.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Испански политик реши да вземе душ по време на онлайн конференция, но забрави да изключи камерата (ВИДЕО)

Бернардо Бустило трябваше да подаде оставка като генерален секретар на Испанската социалистическа работническа партия в Торелавега заради собствената си небрежност.

Срещата във видео чата продължила твърде по-дълго от очакваното - като започнала в 8 ч. сутринта, а в 17 ч. дори не била приключила.

Бустило, който планирал да заведе дъщеря си на клас и след това да отиде на втората си работа (работи на непълно работно време като треньор по плуване), разбрал, че с толкова натоварен график няма да успее, пише Independent . Затова решил да отиде до банята с включения лаптоп.

Но поради невнимание и бързане политикът забравил да изключи видеокамерата. На срещата са присъствали не само негови колеги, но и журналисти, така че видеото бързо се появява онлайн. То показва как Бустило спокойно си взема душ, докато колегите му слушат говорещия.

- Кажи нещо на Бърни. Кажете нещо по-бързо, моля “, казва един от колегите му. Но вече е било твърде късно.

След този инцидент политикът решава да подаде ос…

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Кметът на Сеул е изчезнал, тече акция по издирването му

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър (СНИМКИ)

Цвети Пиронкова разпуска на плажа на прекрасния Несебър