Пропускане към основното съдържание

Малък самолет "Чесна" кацна аварийно на шосе до Сиатъл


Клинт Томсън преживял странен работен ден. Докато си карал по натоварено шосе в щата Вашингтон, самолет прелетял над полицейската му кола и... кацнал на пътя.

Съзирайки необичайната гледка, Томсън включва камерата в автомобила си, както и полицейските лампи и сигнализация и тръгва да преследва самолета. За щастие на пилота, червен светофар малко по-нагоре тъкмо е ограничил движението в едната лента.

Пилотът, Дейвид Аклам, управлявал едноместен самолет, но горивната му помпа отказала и той бил възпрепядстван да се върне на летището. За това му се наложило аварийно да спре на шосето. За щастие, няма ранени, а Аклам дори успява да спре на червения светофар малко по-надоло по улицата.Тогава Томсън се приближава до машината, почуква на кабината, а Аклам излиза от нея. Двамата успяват да избутат самолета, за да не пречи на останалите автомобили. Федералната администрация по авиацията разследва случая.

"В моята 21-годишна кариера, това е първият път, в който включих радиото и казах, че самолет каца на пътя", заявява Аклам пред журналисти.

Не е минал на червено :)

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.


Сена преля, парковете край реката във френската столица са под вода (ВИДЕО)

Сена преля, парковете край реката във френската столица са под вода

Прогноза за времето на морето във вторник

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 28°-31°.

Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.