Пропускане към основното съдържание

Фестивалът на чалгата, скарата и още нещо във Варна


Фестивалът на балканската скара 2019 във Варна започна и ще продължи до 1 август на Морска гара. Мястото бе сменено в последния момент, тъй като досега събитията вървяха в пространството под Пантеона в Морската градина.Това бе съобщено на официалната страница на "Варна мези 2019".

Отново хиляди ще дойдат заедно с децата си или поединично да се насладят на вкусните печива от димящите скари, да опитат глътка вино или природни еликсири от цялата страна.

Всеки ден от 10 до 23 часа ценителите на добрата храна, напитки и забавления ще се запознаят с майсторлъка на занаятчии и готвачи, а вечерите са посветени на концерти на любими изпълнители. Балканския дух допълват забавните игри с награди, в които се включват импровизирано цели компании.

„Варна мези“ се провежда в морската столица за четвърти път и тази година ще е не по-малко успешна от предишните, смятат участниците и гостите. Специални забави има за децата, които хем похапват, хем си играят на воля. Конкурс за рисунка, схпорти игри, пиратски приключения очакват посетителите.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Силно земетресение удари Иран (ВИДЕО)

Силно земетресение удари ИранСемейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет

Семейство се озова в затвора, след като публикува снимки от сватбата си в Интернет


Вижте първи тестове на най-големия хидроплан в света, китайският AG600 (ВИДЕО)

Вижте първи тестове на най-големия хидроплан в света, китайският AG600.