Пропускане към основното съдържание

Арести на ало измамници в Бургас


Разбита е група, която се е занимавала с телефонни измами на територията на област Бургас, съобщава Флагман.бг. В последните няколко месеци престъпниците са успели да измъкнат огромни суми, предимно от възрастни хора.

От прокуратурата потвърдили, че има арестувани, но допълнителни подробности ще бъдат съобщени в 14:30 часа, когато пред медиите ще застанат зам.-апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова, районният прокурор на Бургас Иван Кирков и старши комисар Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР-Бургас. Според неофициална информация става въпрос група, която е била изключително брутална, оплитала е в мрежите си десетки възрастни хора и измъквала всичките им спестявания. Мащабът на измамата е доста сериозен.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.


Силно земетресение удари Иран (ВИДЕО)

Силно земетресение удари ИранПрогноза за времето на морето във вторник

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 28°-31°.

Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.