Пропускане към основното съдържание

Без автомобили по крайбрежната алея в Балчик

Снимка: Албена Иванова

За създаването на условия за сигурност и безопасно движение по алея „Дамба” в Балчик до 30 септември по крайбрежната алея се въвежда пропускателен режим през контролен пункт „Тих кът“, гласи кметска заповед съобщи БНР.

Изпълнението на режима се възлага на общинско предприятие „Благоустрояване и комунално стопанство“. Движение на автомобили, обслужващи търговските обекти, се разрешава до 10.00 часа. Със заповедта се забранява движението и паркирането на всички останали автомобили, включително и на такива на собственици (наематели) на търговски обекти.

Еднократно пропускане на автомобили до хотелски комплекс „Реджина Мария“ се осъществява чрез телефонна връзка с рецепцията, а при сватбени тържества в района на „Двореца” през контролния пункт ще се допуска един автомобил.

Коментари


НАЙ-ЧЕТЕНИ

Вижте какво откри МВР при акцията срещу ало измамниците в Левски

Пресцентърът на МВР разпространи снимки с откритите пари, злато и автомобили по време на спецопарацията срещу телефонната мафия в Левски. Часове наред продължи обискът в къщата на смятания за тартор на ало-измамниците Димитър Серафимов-Келеша и синът му Васил.

При акцията на ГД "Национална полиция", ОДМВР - Плевен и Дирекция "Жандармерия" бяха арестувани 8 дуии - 7 в Левски, и един - който бил тяхно "муле", в София.

Събрани са много доказателства и предстои повдигане на обвинения, допълниха от МВР.


Бутнаха дете пред влак (ВИДЕО)

8-годишно дете почина, след като 40-годишен мъж го бутна пред влак на най-натоварената гара във Франкфурт, предаде „Дойче веле” цитирани от НОВА. Нападател се е опитал да бутне и майката на детето, както и други пътници.


Мъжът е арестуван, въпреки че се е опитал да избяга. Мястото е оградено с полицейски ленти, а пътници не се допускат в близост.

По информация от полицията има връзка между нападнатите майка и дете и агресора.

Прогноза за времето на морето в понеделник

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максимални температури на въздуха: 25°-30°.

Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.